Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Oras

Produse pe pagină:
Sortare după:

Decorarea interioară continuă să parieze pe fototapetele frumoase și acest fapt se confirmă de tehnologiile după care ele sunt făcute, aceste tehnologii reînnoindu-se constant. Fototapetele contemporane sunt nu numai foarte curente ca imagine, dar și de o calitate mult mai mare în ce privește materialele și metodele de tipărire. Magazinul Degreț oferă un asortiment incredibil de fototapete, iar peisajele orășenești sunt subliniate, mulți consumatori bazându-se pe ele pentru a obține aspectul perfect al unei locuințe anume sau al unui alt tip de încăpere.

Simțiți pulsul orașului mare

Fototapetele din categoria “Peisaje orășenești” sunt o soluție excelentă pentru decorarea unor camere cu diferite suprafețe și meniri. Alese corect, ele nu doar că se vor înscrie perfect în stilul încăperii, dar îl vor și completa, conferindu-i mai mult stil și mișcare. Orașul cu clădirile sale colorate și bulevardele încărcate nu este mai puțin atractiv decât natura sălbatică. Fototapetele cu motive orășenești sunt o soluție unică pentru decorarea de încăperi cu un aspect mai modern și futurist.

Un avantaj al fototapetelor oferite de Degrets este siguranța lor maximă. Făcute din produse 100% pure ecologic, ele se pot folosi chiar în dormitor sau în camera copilului. Fototapetele noastre cu motive orășenești sunt tipărite cu cerneluri apoase speciale pentru interior care conferă o prospețime și o viață lungă excepționale culorilor, fără a emite un miros neplăcut și vapori toxice.

Lipirea fiecăruia dintre produsele din această categorie este maxim înlesnită de producători. În magazinul nostru am pariat pe fototapete făcute după cele mai înalte standarde europene și pe care le puteți pune singuri, fără a fi nevoie să căutați ajutorul unui specialist. Prețurile excepțional de accesibile ale tuturor modelelor și calitatea lor incredibil de înaltă este încă un motiv să aveți încredere în Degrets în ce privește decorarea oricărei încăperi din casa, biroul, centrul spa sau localul Dvs.

Pereți nevăzuți, spațiu limitat, lipsa senzației unei case bine mobilate - fiecare problemă se rezolvă ușor și rapid cu tapetul potrivit. Dacă ești un cosmopolit, dar visezi doar să locuiești într-una dintre marile capitale ale lumii, atunci cu siguranță îți vor plăcea foto tapetele uluitoare cu peisaje oras, pe care noi, la Degrets, ți le oferim.

Ce iti oferim?

În primul rând, magazinul nostru vă oferă un produs de înaltă calitate care este ușor de montat și își păstrează aspectul rafinat ani de zile fără a fi nevoie de o întreținere specială. Deși sunt imprimate pe hârtie, imaginile își păstrează detaliile și culorile strălucitoare pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru se datorează atât metodelor speciale de imprimare, cât și stratului de protecție pe care îl au tapeturile.

Chiar și pe un perete expus la lumina directă a soarelui, imaginile de fundal imagini orase nu vor fi deteriorate și acoperite cu zone decolorate. Le puteți curăța în mod regulat cu o cârpă moale ușor umedă. Acest lucru este suficient pentru a îndepărta praful acumulat și contaminanții mici.

În ceea ce privește produsele în sine, este de menționat că fiecare foto tapet are o dimensiune diferită și deci un număr diferit de componente. În funcție de dimensiunea camerei și de preferințele tale personale, poți acoperi cel mai mare perete din cameră sau poți forma un mic colț de tip fereastră.

Imaginile pe foto tapet oferite de noi cu imagini orase urmăresc să satisfacă gusturile fiecărui consumator. Dacă ești încântat de romantismul Parisului, îți vom oferi o imagine a Turnului Eiffel. Dacă vă place arhitectura modernă, Podul Brooklyn vă va satisface visul de a trăi într-o atmosferă radical diferită de cea în care vă aflați.

Alegerea dvs. se extinde de-a lungul a două linii cheie - fie pentru a crea iluzia unei priveliști care se deschide dintr-o fereastră franceză mică sau mare, fie pentru a vă transforma casa într-o galerie de artă elegantă, bazându-vă pe fotografiile noastre uriașe alb-negru. Ambele opțiuni sunt extrem de elegante și spectaculoase.

Ce ar trebui sa stii?

Înainte de a alege unul dintre fototapetele oferite de noi grozave cu peisaje oras, trebuie să știți că ambele pot mări optic o cameră și pot crea senzația de spațiu mai puțin. In functie de scara si culorile fotografiei, o camera poate fi transformata din mica si plictisitoare, intr-un loc preferat pentru relaxare, primire oaspetilor si exprimarea impulsurilor creative.

Majoritatea imaginilor pe foto tapet cu vedere metropolitană sunt oferite complet cu lipiciul corespunzător materialului specific. Acest lucru te scutește de nevoia de a-l cumpăra suplimentar, dar înainte de asta să fii interesat de care este tipul potrivit de adeziv pentru tapet, pe care ți-ai oprit atenția. Tapetul se lipește pe o bază curată și uscată, care ar putea fi ipsos, lemn, plastic sau gips-carton.

✅ Pot monta un fototapet cu peisaj orase în baie ❓


Pentru încăperile cu niveluri ridicate de umiditate, și în special cele în care stropii de apă sunt prezente în mod constant, acoperirile noastre decorative cu suprafață de vinil texturată sunt o soluție mai bună. Pentru bai, bucatarii si parter, unde fototapetul, atat partea frontala cat si cea din spate vor intra in contact cu umezeala, va oferim decoratiuni din materiale rezistente la umezeala. Fototapetele oferite de noi nu sunt potrivite pentru acest scop.

✅ Fototapetele cu tematică urbană sunt potrivite pentru cameră de copii ❓


Categoric da. Fototapetele noastre sunt produse folosind o tehnologie speciala ecologica, astfel incat nici materialele si nici cernelurile folosite pentru imprimare nu prezinta un risc pentru sanatatea ocupantilor din spatiile respective. Fototapet din această categorie poate fi montat în orice cameră, inclusiv în dormitor și pentru copii.

✅ De ce să aleg fototapet cu tematică orasele din catalogul dvs ❓


Avantajele fototapetului cu peisaje urbane sunt multe, dar în primul rând putem sublinia prețul lor mai bun. Mai ales când vine vorba de un mural mare, cu rezoluție mare a imaginii și calitate excelentă a imprimării, prețul contează. Ofertele noastre sunt extrem de atractive, mai ales produsele al caror pret include lipici.