Capace de toaleta

Produse pe pagină:
Sortare după:

Degrets este locul de unde poți cumpăra tot ce ai nevoie pentru a crea o casă plăcută, sănătoasă și confortabilă. O parte a sortimentului nostru de produse este acum o gamă largă de scaune de toaletă cu imprimeu decorativ pe capac.

Produsele sunt un adaos ideal pentru baile rezidentiale, dar potrivite si pentru toaletele din spatii publice - gradinite, scoli, restaurante si complexe hoteliere. Uitați de obloanele plictisitoare oferite în masă în magazinele de îmbunătățiri pentru locuințe și materiale de construcție. Vă oferim posibilitatea de a ieși în evidență din mulțime.

De ce sunt soluția perfectă pentru tine?

Fără scaun de toaletă, baia este practic inutilizabilă. Scopul principal al scaunului este de a crea confort, în timp ce în același timp ar trebui să fie cât mai ușor de îndepărtat atunci când este necesar. Acest lucru se face prin ridicarea celor două elemente – scaun și husă.

Deoarece varietatea vaselor de toaletă în ceea ce privește dimensiunile și materialele de astăzi este serioasă, găsirea unei soluții universale este un factor important pentru majoritatea utilizatorilor. Scaunele de toaletă pe care le oferim sunt doar atât. În fața denumirii fiecărui produs, veți găsi caracteristica „universal”.

Scaunele noastre sunt universale prin faptul că pot fi adăugate oricărui model de vas de toaletă de pe piață, indiferent de ce tip de ceramică este realizată și care este dimensiunea și principiul de suspensie a acestuia - podea, consolă, monobloc etc.

Cel mai important este ca dimensiunea scaunului să se potrivească cu deschiderea plăcii, astfel încât să nu existe deplasări și orice joc după ce este instalat. Dimensiunea este în principal despre distanța dintre găurile de montare de pe placă. Trebuie să existe o potrivire perfectă între ele și șuruburile de fixare a scaunului.

Scaunele pentru vasele de toaleta prezente in catalogul nostru au compatibilitate deplina a elementelor de montare (fixare) cu cele ale vaselor de toate soiurile. Amplasarea lor este facilitată maxim, deoarece operațiunea nu necesită unelte.

Fitingurile de tip șurub care conectează scaunul la placă sunt realizate din plastic de înaltă calitate. Materialul nu a fost ales la întâmplare. Deoarece spațiile sanitare și în special grupurile de toaletă sunt expuse constant la umezeală, elementele de legătură sunt protejate de procesele de coroziune caracteristice elementelor de fixare metalice

Creați o atmosferă plăcută în baie și toaletă

Din cauza lipsei de spațiu de locuit suficient, toaletele sunt parte integrantă a băii. Baia este o cameră căreia îi acordăm din ce în ce mai multă atenție. Ar trebui să fie frumos, dotat modern, dar mai ales să aibă un aspect plăcut. Unitatea de toaletă este folosită nu numai de locuitorii casei, ci și de oaspeții săi.

Cu un scaun de toaletă din marea noastră colecție, vei îmbunătăți aspectul băii din casa ta. Produsele aparțin seriei de decor 3D, ceea ce înseamnă că fiecare model are o imagine tridimensională imprimată. Privit dintr-un unghi diferit, scaunul dumneavoastră va prezenta peisajul frumos în cel mai realist mod.

Nu numai tu, ci și copiii tăi se vor îndrăgosti de minunatele noastre scaune de toaletă. Pe ele, toate creaturile noastre marine preferate sunt inventate în realismul deplin de care este capabilă tehnologia modernă de imprimare. Avem o varietate de motive - cascade, plaje, fundul mării și animație. Îți vei învăța cu ușurință copiii să închidă capacul vasului de toaletă, știind că vor dori să vadă poza lor preferată.

✅ Ce face scaunele de toaletă colorate mai bune decât cele clasice❓


Valoarea cheie care face scaunele noastre 3D superioare scaunelor clasice este viziunea. Un astfel de scaun este capabil să transforme complet baia sau toaleta din casa ta. Imprimările 3D ale produselor sunt un decor spart care creează o stare de spirit plăcută observatorului. Cu ele, vă permitem să faceți aspectul băii dvs. mult mai atractiv.

✅ Ce înseamnă universal❓


Scaunele de toaletă sunt încă fabricate la standarde diferite în ceea ce privește atașarea lor la toaleta ceramică. Probabil ți-ai cumpărat un scaun care nu poate fi montat pe modelul specific al vasului de toaletă Ei bine, cu modelele noastre universale, asta nu ți se va întâmpla. Scaunele sunt consolidate universal cu ajutorul șuruburilor din plastic, a căror lățime corespunde cu cea a orificiilor pentru întărirea tuturor modelelor de vase de toaletă - monobloc, montate pe perete și armate pe podea.

✅ Care este durabilitatea imprimării - curățarea face ca culorile să se uzeze și să se estompeze ❓


Scaunele din PVC imprimate 3D au un strat de protecție gros care protejează materialul în sine și imaginea 3D de deteriorare. Curățarea aici este aceeași ca și pentru toate celelalte produse de tipul în cauză. Nu este recomandat să folosiți obiecte dure și ascuțite, precum și perii de sârmă și bureți la curățare. Menținerea toaletei în mod constant în stare bună vă va scuti de nevoia unor metode mai agresive de igienizare.