Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Acril

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tapetele - ACRILIC sunt practice și durabile, imagini de fundal care permit peretii sa respire.Imagini de fundal de hârtie de strat unic care, în mod special și la temperatură foarte ridicată este pulverizata spumă acrilică, care transmite frumos o formă tapetului.

Degreț este locul unde veți găsi cea mai mare alegere de tapete, putând folosi totodată produse de o calitate foarte înaltă la prețuri excepțional de avantajoase. Pentru a răspunde nevoilor unui număr cât se poate de mare de consumatori, Degreț vă oferă diverse tipuri de tapete, inclusiv un asortiment mare de modele cu o acoperire din acril.

Ce sunt tapet din acril?

Tapetele din acril dau mult mai multe posibilități de decorare a diverselor încăperi. Acestea sunt niște tapete din hârtie cu un singur strat ce au fost prelucrate cu vopsele din acril. Ceea ce le deosebește este acoperirea care este mai reliefată și densă decât cea a modelelor simplex obișnuite. Ele se pot pune în orice încăpere, cu excepția băii, arătând peste tot elegant și plăcut.

Ceea ce caracterizează tapetele din acril este faptul că se pun excepțional de ușor. Ele nu necesită lipiciuri speciale - se pot folosi toate lipiciurile pentru tapete din hârtie. La lipirea lor nu e nevoie de suprapunere, iar timpul de absorbție a lipiciurilor este foarte mic. Avantajul lor cel mai mare este capacitatea lor de a ascunde rugozitățile și defectele ușoare ale pereților. Asta se obține cu modelele reliefate care conferă densitate și moliciune, iar rugozitățile rămân invizibile pentru ochiul.

Tapetele prelucrate cu vopsele din acril au o rezistență mult mai mare și respectiv o viață de exploatare mai lungă. Dacă nu vă place să faceți reparații des, trebuie neapărat să le alegeți. Un plus foarte mare al tapetelor din acril este că permit pereților să “respire”. Asta le face o soluție excelentă pentru încăperile de la sol unde umezeala este o problemă serioasă. Cu ele veți reduce condensarea tencuielii și în același timp veți acoperi toate urmele de mucegai, fără a vă teme că acesta se va muta și pe căptușeala cea nouă.