Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Simplex Din hartie 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Magazin online Degrets vă prezintă colecția de tapete de hârtie. Tapetele Simplex incluse în catalogul nostru se apropie de renumitele tenkuieli de pereți renumițe din trecut. Cu toate acestea, nu putem sa nu subliniem că acestea au deja metode noi de producție, care le face mai durabile, mai elastice și, desigur - mult mai eficiente ca viziune.

Care sunt avantajele lor?

Tapetele din această categorie au un mare avantaj - prețul scăzut. Aceasta vă permite să schimbați complet interiorul în casa dvs. la un preț neglijabil. Această categorie include o soluție de buget minunata, care vă permite să faceti transformări mai frecvente in camere diferite și nu pentru că vechiul tapet hârtie este uzat sau deteriorat, dar doar pentru că doriți varietate și pe care va puteti permite fara probleme.

Un alt avantaj foarte important al acestui tapet de hartie ieftin Simplex de calitate este, de asemenea faptul că nu necesită prelucrare specială a bazei, în special în cazul în care pereții sunt deja decorati cu același material. Puteți în siguranță sa va reduceti eliminarea tapetelor vechi prin lipirea celor noi direct peste ele. Adezivii de înaltă calitate asigură o aderență strânsă și o durată lungă de viață a tapetului.

Întreținerea ușoară a tapetului din hârtie modrn este un plus pe care nu vom rata să-l menționăm. Pereții se curăța usor cu o cârpă umedă, garantând că acest lucru nu va schimba valoarea estetică a tapetului.

Culorile decoratiunii de perete vor fi păstrate vii și luminoase pentru mulți ani. În plus, hârtia are caracteristica incredibilă de a permite peretelui să respire. Tapetele noastre din hârtie sunt alegerea perfectă pentru camerele și încăperile la sol, unde umezeala este o problemă.