Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Simplex Din hartie 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Magazin online Degrets vă prezintă colecția de tapete de hârtie. Tapetele Simplex incluse în catalogul nostru se apropie de renumitele tenkuieli de pereți renumițe din trecut. Cu toate acestea, nu putem sa nu subliniem că acestea au deja metode noi de producție, care le face mai durabile, mai elastice și, desigur - mult mai eficiente ca viziune.

Care sunt avantajele lor?

Tapetele din această categorie au un mare avantaj - prețul scăzut. Aceasta vă permite să schimbați complet interiorul în casa dvs. la un preț neglijabil. Această categorie include o soluție de buget minunata, care vă permite să faceti transformări mai frecvente in camere diferite și nu pentru că vechiul tapet hârtie este uzat sau deteriorat, dar doar pentru că doriți varietate și pe care va puteti permite fara probleme.

Un alt avantaj foarte important al acestui tapet de hartie ieftin Simplex de calitate este, de asemenea faptul că nu necesită prelucrare specială a bazei, în special în cazul în care pereții sunt deja decorati cu același material. Puteți în siguranță sa va reduceti eliminarea tapetelor vechi prin lipirea celor noi direct peste ele. Adezivii de înaltă calitate asigură o aderență strânsă și o durată lungă de viață a tapetului.

Întreținerea ușoară a tapetului din hârtie modrn este un plus pe care nu vom rata să-l menționăm. Pereții se curăța usor cu o cârpă umedă, garantând că acest lucru nu va schimba valoarea estetică a tapetului.

Culorile decoratiunii de perete vor fi păstrate vii și luminoase pentru mulți ani. În plus, hârtia are caracteristica incredibilă de a permite peretelui să respire. Tapetele noastre din hârtie sunt alegerea perfectă pentru camerele și încăperile la sol, unde umezeala este o problemă.

Cu numele de tapet Simplex, sunt un tip familiar de tapet de hârtie sigur pentru mediu, ușor de instalat și ieftin. Acest model are si multe alte avantaje care il fac un tapet de perete de dorit pentru decoratiuni pentru orice tip de interior. Piața oferă croieli frumoase cu culori și modele extrem de diverse, conform celor mai înalte criterii de consum și standarde internaționale.

In catalogul Degretz plin cu tot felul de tapete din hartie, utilizatorii pot alege intre dezvoltari moderne de cea mai inalta calitate, certificate dupa toate criteriile - siguranta, functionare pe termen lung si design modern. Un cadou pentru orice interior de casă, transformă vizual absolut orice imperfecțiune sau element neterminat al interiorului.

Avantajele hârtiei

Tapetul clasic din hârtie a fost destul de rafinat de-a lungul anilor. Pe lângă funcția de acoperiș și decorativă, acestea dobândesc calități noi și foarte semnificative. Rezistență la umiditate, relief, strălucire satinată și lucioasă, precum și tridimensionalitatea imprimeurilor.

În ciuda modernizării tapeturilor și a creării de tăieturi din aproape orice tip de material, cele din hârtie simplă și-au păstrat popularitatea până în zilele noastre. Ele sunt preferate din cauza unui număr de proprietăți pe care se bazează utilizatorii cu capacități financiare mai modeste:

  • Valoare acceptabilă
  • Ușor de lipit și de dezlipit
  • Asamblare cu adezivi și scule uzuale
  • Adaptabilitate la orice camera
  • Înlocuire regulată
  • Funcție de siguranță și protecție a pereților

Sortimentul nostru bogat este special selectat pentru bugetul utilizatorilor cu capacități financiare medii. Nu mai trebuie să cheltuiască mulți bani pentru a renova interiorul, deoarece tapeturile Simplex fac întreg procesul în câteva minute.

Prețurile aproape simbolice pentru tapetul din hârtie încurajează tot mai mulți clienți să cumpere acest tip pentru apartamentul, cabana sau garsoniera lor. Sunt la fel de potrivite pentru orice cameră, iar selecția include o mare varietate de culori pentru holul de la intrare, living, dormitor și camera copiilor. Cladirea va dobândi un aspect mai atractiv și dublu modern cu modelele noastre de marcă.

Cum vă putem ajuta?

Catalogul nostru se distinge printr-o caracteristică extrem de importantă care servește la atragerea unui număr mare de clienți. Aceasta este gama variata de modele de designer, printre care fiecare utilizator poate gasi cele mai potrivite produse pentru gustul si nevoile sale. Atât clienții pretențioși, cât și cei mai nepretențioși vor părăsi site-ul nostru cu convingerea că au investit în cel mai corect tapet de perete pentru locuința lor. Acesta este și scopul principal al magazinului nostru.

Achiziționarea online a tapetelor din hârtie economisește mult timp și emoții neplăcute, deoarece oferă consumatorilor tot ce au nevoie. Cu modelele frumoase ale modelului Simplex, puteți reînnoi rapid și ușor aspectul general al casei, biroului sau studioului dvs.

Toate culorile unite în diferite modele

Culoarea potrivită decorează, dar poate ajusta și percepția vizuală a parametrilor oricărei încăperi. Alegerea nuanței schimbă un spațiu prea îngust, creând o senzație de mai multă spațiu, iar culorile palide luminează practic camera, creând iluzia de mai multă lumină solară din exterior. Printre modelele de hârtie din selecția noastră, puteți găsi o gamă incredibil de bogată de combinații de culori - întreaga paletă familiară de nuanțe este încorporată în imprimeurile de designer modern.

Desenele de pe tapete sunt combinații pictate cu stil imprimate pentru a acoperi pereții unui tip de interior reprezentativ. Chiar dacă căptușeala din hârtie este considerată mai obișnuită, viziunea sa nu este. Chiar și cei mai critici utilizatori vor găsi cu greu măcar un singur element cu un design lipsit de gust, iar printre toate modelele există propuneri pentru fiecare gust.

Motive florale romantice si eterice, linii si forme geometrice elegante, dungi, impletituri si linii complet simple sunt colorate in frumoase nuante contrastante, cu nuante de baza in argintiu, auriu, alb si maro, pe care sunt imprimate motive in culori vii. Iubitorii stilului idilic de țară pot crea un colț preferat, datorită sortimentului bogat de modele care imită cărămidă, piatră sau modele cu efect 3D.

Pe lângă aspectul lor modern, ofertele din selecție ne fascinează cu o valoare accesibilă și o comoditate excepțională la cumpărături. Nu creăm o diviziune artificială pentru utilizatori pe baza capacităților financiare. Magazinul nostru de tapete din hârtie cu sediul în Sofia permite consumatorilor din toată țara să beneficieze de frumoasele imagini de fundal Simplex. Doar răsfoiți, alegeți și comandați cantitatea de care aveți nevoie!

Vezi și: comandă din magazinele online de tapet cu livrare în Sofia și în toată țara.

✅ De ce oamenii încă folosesc tapete din hârtie - care sunt avantajele lor ❓


Contrar unor afirmații, imaginile de fundal din hârtie nu s-au demodat niciodată. Designul și tehnologia lor de producție se schimbă, ceea ce le crește calitatea și adaptabilitatea la interioarele moderne, dar nu și relevanța acestora. Tapetul din hârtie are avantajul de a fi o soluție cu buget redus, cu ajutorul căreia tot felul de reparații - reimprospatoare și de bază - pot fi efectuate ușor și rapid.


✅ Noile tapete pot fi lipite direct peste cele vechi ❓


Această opțiune este potrivită în multe cazuri, facilitând astfel foarte mult așezarea și lipirea. Cu toate acestea, rețineți că procedura implică anumite riscuri. La umezirea bazei cu adezivi, există posibilitatea ca stratul inferior de tapet din hârtie să se desprindă parțial sau complet, luând cu el și noul strat de acoperire a peretelui. În acest fel, noile tapete vor deveni complet inutilizabile.


✅ Există un tip special de adeziv care ar trebui folosit pentru a lipi tapetul simplex sau se poate folosi lipici obișnuit de hârtie ❓


Pentru a garanta calitatea lipirii și durabilitatea căptușelii, recomandăm utilizarea adezivilor speciali pentru tapet pe care îi oferim. Au proprietati adezive foarte mari, sunt non-toxice si au un pret foarte rezonabil. În cea mai mare parte, adezivii nu emit mirosuri neplăcute, astfel încât camera poate fi locuită imediat după lipirea tapetelor.