Simplex Din hartie 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tapetele Simpleks - în mod ecologic, ușor de lipit și economic – asta nu este o listă completă de avantaje a tapetului. Ele sunt folosite pentru decoratiuni de orice fel de camere, modele frumoase si atractive într-o varietate de culori, fiind capabile sa satisfaca cei mai exigenti clienti.

Tapetele din hârtie Simplex incluse în catalogul nostru se apropie cel mai mult de căptușelile pentru pereți din trecut. Nu putem însă să nu subliniem că în cazul lor deja sunt destule metode noi de lucru care le fac mai tari, mai elastice, mai de durată și bineînțeles - mult mai spectaculoase ca aspect.

Avantaje ale tapetelor din hârtie

Tapetele din hârtie în această categorie au un avantaj enorm - prețul scăzut. El vă permite să schimbați complet interiorul casei Dvs. la un preț mic. Această categorie include o soluție bugetară minunată care vă permite să faceți transformări ale diferitelor încăperi mai des nu pentru că tapetele vechi s-au uzat sau deteriorat, ci pur și simplu pentru că vreți diversitate și v-o puteți permite fără probleme.

Un alt avantaj foarte important al tapetelor din hârtie Simplex este că pentru ele nu e nevoie de o prelucrare specială a bazei, mai ales dacă pereții Dvs. deja sunt căptușite cu același material. În acest caz puteți liniștiți să evitați coborârea tapetelor vechi, lipind cele noi direct peste ele. Lipiciurile de înaltă calitate vă garantează o lipire tare și o viață lungă a tapetului.

Întreținerea ușoară a tapetelor din hârtie este un plus pe care nu putem să nu-l menționăm. Ele se curăță excepțional de ușor cu un prosop ușor umed, iar noi vă garantăm că asta nu va schimba valoarea estetică a tapetelor - culorile se vor păstra la fel de vii și luminoase. Hârtia are proprietatea incredibilă de a permite peretelui să respire. Tapetele noastre din hârtie sunt cea mai bună alegere pentru încăperile la sol și pentru orice cameră în care umezeala este o problemă.