Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Simplex impermeabilizante 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Putine tencuieli pentru pereți sunt potrivite pentru încăperile cu umiditate ridicată. Acest lucru face ca utilizatorii să caute o altă soluție care să sporească protecția pereților, permițând în același timp o curățare ușoară și fără probleme cu apă și detergent. Printre decoratiunile de perete, cele mai practice și benefice sunt tapete impermeabilizante. Magazinul DeGrets vă oferă soluții excelente în această categorie.

De ce să le alegeți?

Plusul major a unui tapet rezistent la umiditate este capacitatea de a mentine o igiena excelenta. Însăși proiectarea și materialele din care este făcut acest tapet impermeabil baie oferă rezistență la umezire. Acest tip de placare se potriveste minunat in bai, bucatarii si alte camere cu umiditate ridicata.

Le puteți lipi cu ușurință langa chiuveta de bucătărie, unde vor fi permanent în contact cu stropi de apă și murdărie. Puteți curăța in orice moment si fara probleme cu un detergent potrivit. Vă vom oferi cel mai bun tapet impermeabil, cu care bucataria va străluci.

Puteți economisi bani pentru ca singura alternativă la aceasta tencuiala sunt  placile ceramice pentru băi, care, nu numai ca sunt destul de scumpe, dar si sunt foarte complicate pentru aplicare. Cu un tapet pentru baie preț redus nu ai această problemă. În afară de faptul ca sunt accesibiel din punct de vedere financiar, le puteți lipi sinestatator fără ajutor.

Prețul mai mic a tapetelor față de alte tipuri de garnituri de perete vă permite să vă reîmprospătați mai des casa. Calitatea înaltă a fiecărei tapet baie și bucătărie vă va menține pereții noi chiar și ani de utilizare. Cu toate acestea, le puteți înlocui adesea, doar pentru a crea un aspect nou al camerei, nu doar pentru necesitate.

Oferim o selecție uriașă de nuanțe și amprente ce se potrivesc fiecărui gust și cerința. Tapetele noastre impermeabile se vor potrivi perfect cu orice design interior, creand confort, frumusete si capacitatea de a mentine igiena impecabilă. Cu un potrivit tapet in baie, reparația amanata poate începe. Nu ai nevoie de un maestru. Fă-o singur.