Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Simplex impermeabilizante 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Putine tencuieli pentru pereți sunt potrivite pentru încăperile cu umiditate ridicată. Acest lucru face ca utilizatorii să caute o altă soluție care să sporească protecția pereților, permițând în același timp o curățare ușoară și fără probleme cu apă și detergent. Printre decoratiunile de perete, cele mai practice și benefice sunt tapete impermeabilizante. Magazinul DeGrets vă oferă soluții excelente în această categorie.

De ce să le alegeți?

Plusul major a unui tapet rezistent la umiditate este capacitatea de a mentine o igiena excelenta. Însăși proiectarea și materialele din care este făcut acest tapet impermeabil baie oferă rezistență la umezire. Acest tip de placare se potriveste minunat in bai, bucatarii si alte camere cu umiditate ridicata.

Le puteți lipi cu ușurință langa chiuveta de bucătărie, unde vor fi permanent în contact cu stropi de apă și murdărie. Puteți curăța in orice moment si fara probleme cu un detergent potrivit. Vă vom oferi cel mai bun tapet impermeabil, cu care bucataria va străluci.

Puteți economisi bani pentru ca singura alternativă la aceasta tencuiala sunt  placile ceramice pentru băi, care, nu numai ca sunt destul de scumpe, dar si sunt foarte complicate pentru aplicare. Cu un tapet pentru baie preț redus nu ai această problemă. În afară de faptul ca sunt accesibiel din punct de vedere financiar, le puteți lipi sinestatator fără ajutor.

Prețul mai mic a tapetelor față de alte tipuri de garnituri de perete vă permite să vă reîmprospătați mai des casa. Calitatea înaltă a fiecărei tapet baie și bucătărie vă va menține pereții noi chiar și ani de utilizare. Cu toate acestea, le puteți înlocui adesea, doar pentru a crea un aspect nou al camerei, nu doar pentru necesitate.

Oferim o selecție uriașă de nuanțe și amprente ce se potrivesc fiecărui gust și cerința. Tapetele noastre impermeabile se vor potrivi perfect cu orice design interior, creand confort, frumusete si capacitatea de a mentine igiena impecabilă. Cu un potrivit tapet in baie, reparația amanata poate începe. Nu ai nevoie de un maestru. Fă-o singur.

Magazinul Degrets oferă tapete rezistente la umiditate de primă clasă. Suprafața lor respinge picăturile de apă și vaporii umezi printr-un strat de acoperire lucios care reacționează extrem de eficient la forța mecanică, poluanții domestici și industriali. Aceste avantaje sunt și mai atractive datorită faptului că au un aspect decorativ minunat și sunt foarte ușor de curățat - murdăria și petele se adună pe luciu, putând fi îndepărtate doar cu ajutorul unui burete sau cârpă umedă.

În categoria noastră veți găsi o varietate incredibilă de acest tip de tapet. Oferim modele luminoase cu model, imprimeuri monocrome și o imitație excelentă a pardoselii naturale, care pe alocuri este înfrumusețată cu motive florale. Tapetul rezistent la umezeală este un produs cu calități cu mai multe niveluri peste căptușeala de hârtie standard. Costul lor este la fel de mic, dar vin cu câteva beneficii suplimentare

Caracteristicile speciale ale tapeturile permeabile - de ce avem nevoie de ele

Tapetul este o căptușeală, dar și un accent decorativ pentru perete. Pe langa designul interior, acestea au un impact direct asupra mediului sanatos din incapere. Această caracteristică a fost stabilită deja în a doua parte a secolului al XIX-lea. Apoi căptușeala din hârtie pictată devine cel mai bun prieten al pereților interiori și în curând se înțelege că frumusețea sa este afectată de un dezavantaj neplăcut - absorbția și reținerea tuturor tipurilor de murdărie.

Acest tip de hârtie permite o curățare de calitate suficientă. În ciuda eforturilor, petele de ulei și petele nu au fost îndepărtate și oamenii au înlocuit de obicei tapetul în loc să depună eforturi pentru a-l curăța. Astfel, materialul a fost optimizat treptat din ce în ce mai mult pentru a realiza o întreținere de calitate, în locul înlocuirii constante cu foi noi.

Cumva trebuia prevenită formarea petelor galbene din fumul de tutun, stratificarea prafului, absorbția amprentelor de ulei și a petelor. Acest lucru a devenit posibil după ideea „sigilării” hârtiei cu stratul lucios de înaltă calitate și diferite acoperiri.

Deși sunt o modalitate extrem de ieftină de a-ți decora pereții, valoarea scăzută nu este suficientă și modelele din hârtie sunt întotdeauna supuse multor cerințe. Consumatorii doresc să obțină produse groase, durabile, eficiente și răcoritoare, care se disting prin proprietăți reflectorizante. Lumina ar trebui să scoată în evidență culorile, nu murdăria și petele stratificate pe cearșaf. Era nevoie de o nouă soluție calitativă și astfel a fost creată versiunea familiară a tapetului rezistent la umiditate.

Acestea îndeplinesc nevoile clienților care doresc un produs ușor de curățat, pe care petele dispar aproape magic – de exemplu, după ștergerea cu o cârpă umedă. Curățarea nu ar trebui să aibă efect asupra hârtiei și a luminozității culorilor. Producătorii ascultă cererile și de aceea astăzi punem în casele noastre tapete impermeabile de înaltă calitate, cu o durată de viață foarte lungă și o structură care asigură igiena.

Produsele noastre se disting de toate celelalte prin doar câteva, dar foarte importante caracteristici. Sunt un motiv suficient pentru a le prefera:

  • Aspect decorativ frumos - o extravaganță de culori și modele
  • Curățare rapidă, ușoară și de calitate, oferind aer proaspăt chiar și în încăperi precum bucătărie
  • Construcție solidă, rezistentă la rupere, exfoliere și exfoliere
  • Funcționare pe termen lung și un preț incredibil de favorabil
  • Posibilitate de instalare de toamna de unul singur

Tapeturile rezistente la umezeală sunt o căptușeală minunată pentru bucătărie, unde de cele mai multe ori vedem pete urâte de grăsime transparente pe pereți, dormitor pentru a asigura izolarea fonică a camerei sau camera de zi - spațiul în care noi și oaspeții noștri cel mai des fum.

Prețurile incredibil de favorabile ale ofertelor noastre le fac preferate de un grup larg de utilizatori și reprezintă o explicație pentru numeroșii noștri clienți. Au câștigat popularitatea tapetului pe cont propriu, cu un aspect lucios practic, care arată frumos și protejează pereții în orice interior. Magazinul nostru oferă un model potrivit pentru fiecare cameră din casa dumneavoastră.

✅ Pe ce suprafețe pot fi lipite tapeturile rezistente la umezeală❓


Tapeturile noastre rezistente la umezeală au fost dezvoltate astfel încât să poată fi aplicate pe orice suprafață netedă și uniformă de perete. Este de dorit ca baza pe care va fi lipit un astfel de tapet să aibă proprietăți adezive bune, să fie netedă, dură, uscată și fără crăpături și găuri. În prezența unor zone neuniforme mai mari, este de dorit ca acestea să fie umplute anterior cu un material de umplutură adecvat.

✅ De ce instrumente am nevoie pentru a aplica tapet rezistent la umezeală❓


Instrumentele de care veți avea nevoie pentru a aplica tapet rezistent la umiditate includ: foarfece, creion/creion, riglă (pentru trasare), bandă de măsurare, lipici și o perie pentru aplicarea lipiciului. Frunzele sunt decupate delimitând mai întâi marginile cu un creion pe partea din spate (spate) a tapetului, apoi sunt tăiate cu foarfecele.

✅ Există tehnici specifice pentru lipirea tapetului rezistent la umiditate❓


Da. Când lipiți un astfel de tapet într-o baie sau bucătărie, unde va fi expus la umezeală și umezeală, este important să preveniți pătrunderea apei în spatele căptușelii. În acest scop, este important ca baza să fie absolut uscată și cu o bună aderență. Dacă lipiți tapet pe suprafețe neabsorbante (acoperiri cu ulei sau lac), utilizați lipici de dispersie obișnuit. Aplicați adezivul direct pe perete, nu pe tapet. Dacă lipiți pe gresie, umpleți bine rosturile cu lipici. Pentru suprafețele absorbante, cum ar fi betonul și gips-cartonul, se folosește adeziv greu pentru tapet.