Simplex Impermeabile 120g/mp

Produse pe pagină:
Sortare după:

Imagini de fundal Simpleks rezistente la umiditate - cunoscut pentru suprafața lor decorativa și un luciu de protecție cu un  strat impermeabil și avantajul departe de rezistent la stres mecanic și poluarea cu  umiditate. Aceste imagini de fundal sunt diferite de tapetele obișnuite în care mizeria poate fi curatata cu un burete umed.

Puține tencuieli pentru pereți sunt potrivite pentru încăperi cu o umiditate înaltă. Asta îi face pe consumatori să caute o altă soluție care să crească protecția peretelui și în același timp să dea posibilitatea unei curățări ușoare și fără probleme cu apă și un preparat. După căptușelile pentru pereți, cele mai practice și avantajoase sunt tapetele rezistente la umiditate. Magazinul Degrets vă oferă niște soluții minunate în această categorie.

Avantajele tapetelor rezistente la umezeală

Principalul avantaj al tapetelor rezistente la umezeală este posibilitatea menținerii unei igiene excelente. Însăși lucrarea și materialele din care sunt făcute tapetele noastre Simplex le fac incredibil de rezistente la umezeală. Acest tip de căptușeli se încorporează minunat în băi, bucătării și alte încăperi cu o umezeală mare.

Le puteți lipi liniștit în jurul chiuvetei din bucătărie unde ele vor fi tot timpul în contact cu stropi de apă și contaminări pe care le puteți curăța oricând fără probleme cu ajutorul unui preparat potrivit. Asta vă dă posibilitatea de a economisi, deoarece singura alternativă a acestei căptușeli sunt plăcile sanitare din ceramică, care pe lângă faptul că sunt foarte scumpe sunt și foarte complicate de montat. Cu tapetele rezistente la umezeală nu aveți această problemă - ele sunt accesibile și le puteți lipi singuri, fără ajutor străin.

Prețul mai mic al tapetelor comparativ cu restul tipurilor de căptușeli pentru pereți vă permite o împrospătare a casei mai deasă. Calitatea înaltă a tuturor tapetelor noastre rezistente la umezeală le va păstra ca noi chiar și la o întrebuințare de mai mulți ani, și totuși veți putea să le schimbați des pur și simplu pentru a crea o înfățișare nouă încăperii și nu din necesitate.

Vă oferim o diversitate mare de culori și printuri care vor acoperi orice gust și cerință. Tapetele noastre Simplex rezistente la umezeală se vor încorpora perfect în orice decizie de interior, creând confort, frumusețe și posibilitatea menținerii unei igiene perfecte.