Filtrați căutările
 • Culoare
 • Model
Filtra căutarea

Tapet pentru copii

Produse pe pagină:
Sortare după:
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • - 34%

  59,00 RON 39,00 RON
  Fără TVA: 39,00 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON
 • - 11%

  17,90 RON 15,90 RON
  Fără TVA: 15,90 RON
 • - 11%

  17,90 RON 15,90 RON
  Fără TVA: 15,90 RON
 • 17,90 RON
  Fără TVA: 17,90 RON

Camera copiilor are nevoie de o căptușeală a pereților mai mare decât oricare altă încăpere într-o locuință. Nu este niciun secret că copiilor le place să deseneze pe pereți, iar în cazul unei tencuieli scumpe acest lucru este puțin probabil să fie pe placul părinților, adică a Dvs. Cea mai ieftină modalitate pentru a menține pereții în camera copiilor într-o stare excelentă sunt tapet și Degrets vă oferă o categorie întreagă dedicată copii.

Prin ce se deosebesc tapet pentru copii de restul?

Nu întâmplător tapetelor pentru camera copiilor le este dedicată o categorie întreagă. Ceea ce diferă în cazul lor sunt printurile - amuzante, frumoase, pitorești, ele sunt atât de multe ca variații încât merită o secțiune specială în care clientul să poată să se orienteze mai ușor și repede. Tapet noastre pentru copii sunt potrivite pentru camera oricărui copil, indiferent de vârstă, sex și preferințe.

Prețul mic al tapet pentru copii vă permite să schimbați mai des aspectul camerei copilului chiar și atunci când tapetele sunt într-o stare bună și schimbarea lor nu este strict necesară. Copilul Dvs. crește, iar odată cu el se schimbă și concepțiile și gustul său. El însuși are nevoie de o schimbare și mulțumită prețurilor mici ale tapetelor noastre, Dvs. veți putea să răspundeți nevoilor lui.

Ceea ce diferă în cazul tapet pentru camera copilului oferite de Degrets este calitatea mai mare a muncii și a materialelor, comparativ cu celelalte produse de pe piață. Asta vă permite nu doar o lipire mai ușoară și fără probleme, dar și o întreținere mult mai simplă. Puteți liniștit să le curățați cu un prosop umed fără a vă face griji că asta le-ar uza sau ar reduce strălucirea culorilor.

Copilul Dvs. merită cea mai colorată și frumoasă cameră și Degrets vă va ajuta s-o creați.

Aceasta este secțiunea pe care am dedicat-o clienților noștri preferați – copiii. Varietatea incredibilă de tapete pentru copii la prețuri accesibile îi va fascina atât pe cei mai mici fani ai noștri, cât și pe părinții lor. Aici ne-am concentrat nu doar pe o gama bogată de modele și culori, ci și pe materiale, astfel încât să putem îndeplini cerințele tuturor clienților noștri.

Ce cerințe îndeplinesc produsele noastre?

Când este vorba de tapet pentru camera copiilor, părinții au câteva cerințe cheie pentru ei:

 • Sa fiu complet sigure
 • Sa bucura cu impimarea sa frumoasa
 • Sa fie uşor de montat şi îndepărtat
 • Să poată fi curățate fără a-și pierde culorile proaspete
 • Sa fiu durabile

 Minunatele noastre tapete pentru camerele copiilor îndeplinesc fiecare dintre aceste cerințe și chiar au câteva avantaje suplimentare, printre care: o gama larga de culori de fundal, compatibilitate cu sexul copilului și prețuri complet accesibile. Niciodată nu a fost mai ușor și mai profitabil să adaptezi orice spațiu de locuit intr-o cameră pentru copii, făcând-o în același timp cu toată dragostea de care ești capabil.

Cu tapetul potrivit pentru copii pentru perete, camera copilului tau va capata un aspect individual si va sugera ca isi asteapta noul ocupant. Vă oferim nenumărate soluții care vă pot încânta nu numai pe persoana iubită, ci și pe dvs. Tapetele cu tematică pentru copii diferă de tapeturile obișnuite oferite în magazinele de materiale de construcție.

Complet sigure și plăcute pentru ochi

În ceea ce privește preocupările dumneavoastră complet justificate, ne grăbim să vă asigurăm că tapeturile pe care le oferim îndeplinesc cele mai înalte cerințe moderne de calitate și siguranță. În producția lor sunt folosite doar materiale certificate, iar printurile și imprimeurile sunt create cu cerneluri complet inofensive. Chiar și adezivii proiectați pentru utilizarea lor nu conțin substanțe chimice toxice și aditivi.

O caracteristică distinctivă a produselor noastre pentru copii sunt imprimeurile și modelele lor distractive. Cele mai îndrăgite personaje de desene animate și basme vor prinde viață în camera copilului tău și vor fi o companie preferată în care acesta nu se va simți singur și nu se va speria niciodată.

Un mare avantaj este oferta versiunilor principale în diferite culori de fundal. In acest fel poti potrivi culoarea peretilor cu cea a mobilierului, draperiilor si a altor parti ale interiorului, precum si sa alegi culoarea tapetului pentru copii in functie de sexul copilului tau.

Soluție convenabilă și de lungă durată cu posibilitatea de curățare ușoară

Daca si tu, la fel ca cei mai mulți viitori părinți, ai amânat mobilarea creșei până în ultimul moment, nu trebuie să va faceti griji în niciun caz. Tapetele oferite de noi pot fi lipite chiar și fără participarea unui specialist. Fiecare pasionat va decora rapid și ușor pereții din camera copiilor pentru a face din aceasta un loc mai plăcut pentru persoana iubită.

Modelele noastre pentru copii sunt cu dimensiuni standard, ceea ce vă permite să le plasați în încăperi de dimensiuni și geometrii diferite. Se lipesc fără a fi nevoie de cunoștințe și abilități speciale. Durabilitatea lor face ca achiziția dvs. să fie cu adevărat profitabilă. Soare puternic, curățare regulată - acest lucru nu le va afecta vederea impecabilă.

Atât modelele de hârtie, cât și tapeturile de vinil pentru copii permit curățarea precisă, cu ușoară diferență că hârtia poate fi curățată doar cu o cârpă uscată sau ușor umedă, în timp ce vinilul vă permite să le curățați în profunzime fără riscul de a deteriora materialul delicat atunci când este umed. O buna igiena in camera este o garantie pentru sanatatea copilului dumneavoastra, asa ca acest factor nu trebuie subestimat niciodata.

Nu ezitați să cumpărați online tapet pentru camera copiilor. Calitatea produselor noastre este garantata, iar modelele si culorile sunt aratate in totalitatea lor. Amenajarea și decorarea locuinței nu mai este asociată cu rătăcirea nesfârșită în magazinele fizice. Tot ceea ce avetii nevoie pentru renovarea viitoare va găsi doar drumul către noua ta casă.

✅ Ce deosebește tapeturile camerei copiilor de altele❓


În primul rând, aceasta este imprimarea tematică. Tapetele pentru camera copiilor sunt presărate cu decorațiuni în întregime pe teme pentru copii. Ideea este ca pozele de pe pereți să atragă atenția și să îi facă pe copii fericiți, astfel încât să se simtă înconjurați de prieteni. Știm cât de greu este pentru copiii mai mici să rămână singuri într-o cameră. În acest sens, tapetele pentru copii își îndeplinesc funcția perfect.

✅ Din ce materiale sunt realizate - este diferită compoziția lor❓


Tapetele noastre pentru copii prezinta un tapet clasic din hârtie, în structura căruia nu există substanțe chimice toxice. Nici vopselele și cernelurile folosite pentru a crea modelele, nici adezivii cu care sunt lipite nu reprezintă o amenințare pentru sănătatea copiilor. Tapetul oferit de noi nu emana mirosuri si poate fi folosit chiar si in camerele locuite de copii cu alergii.

✅ Pot fi curățate și cum afectează acest aspect asupra rezistența tapetului❓


Este important ca fiecare părinte să-și crească copilul într-un mediu curat și sănătos, așa că gama noastră include doar tapete pentru copii de înaltă calitate, care pot fi curățate cu o cârpă ușor umedă, fără a afecta negativ luminozitatea culorilor și texturii hârtiei. Tapetele au o folie de protecție fină care protejează imprimarea și hârtia în sine de deteriorarea cauzată de umiditate, lumina directă a soarelui și curățare.