Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

PVC tapet

Produse pe pagină:
Sortare după:

Imagini de fundal - PVC. Fără îndoială materialul cel mai familiar pentru a decora băi sunt considerate a fi gresia si faianta. Cu toate acestea, mulți preferă să decoreze peretii din baie, cu ajutorul unor imagini de fundal care pot salva nu numai bani, ci, de asemenea, pentru a realiza diferite idei de design neconvenționale în baie. Aceste imagini de fundal au un strat special, care nu permit umezelii să pătrundă în interior, care este capabil de a le împiedica umflarea și exfolierea și le permite să reziste la o lungă perioadă de timp.

Tapetele contemporane permit soluții de designer diferite și asta le face atât de preferate și actuale peste tot prin lume. Avantajul lor cel mai mare este prețul mult mai accesibil comparativ cu toate celelalte căptușeli pentru pereți, mai ales dacă privim tencuielile și plăcile din ceramică scumpe care se și pun într-un fel ce necesită intervenția unui specialist. Tapetele din PVC sunt una dintre evoluțiile moderne cele mai bune și Degrets vă oferă o sumedenie de tipuri și modele în această categorie.

Prin ce se deosebesc tapetele PVC?

Ceea ce deosebește tapetele cu o acoperire PVC cel mai mult este posibilitatea să le folosiți în încăperi în care ele vor intra în contact nemijlocit cu apă curgătoare. Ele sunt potrivite pentru orice încăpere, dar se folosesc cel mai des în băi și bucătării ca o alternativă ieftină la plăcile din ceramică. Dacă baia din casa Dvs. necesită o reparație urgentă, dar nu dispuneți de mijloacele necesare, atunci tapetele din PVC sunt soluția cea mai fericită.

Tapetele PVC sunt niște tapete din hârtie cu o acoperire strânsă din PVC. Ele sunt concepute special pentru căptușeala pereților în baie sau în bucătărie, așa că nu doar stropii de apă întâmplători nu trebuie să vă îngrijoreze, ci și jetul puternic de apă curgătoare. Acest tip de tapete sunt și cel mai ușor de curățat. Puteți liniștiți să înlăturați contaminările cu ajutorul unui burete moale și a jetului de la duș. Ele nu necesită uscare după fiecare umezire și nu se vor deforma sau uza ca urmare a contactului cu umezeala.

Tapetele din PVC se lipesc cu lipiciuri speciale pentru montarea în băi, fiind bine ca între ele să se lase o distanță mică, care să joace un rol de articulație. Articulațiile se umplu cu silicon, nefiind recomandat ca acest tip de tapete să se lipească pe faianță și teracotă. Un plus mare al lor este că acoperă cu succes diferite rugozități și defecte de pe pereți.

Magazinul Degrets va ofera o selectie speciala de tapete din PVC de cumparat online. Fără îndoială, cel mai cunoscut material pentru decorarea băilor sunt plăcile ceramice. Cu toate acestea, mulți oameni preferă să-și decoreze pereții cu ajutorul tapetului, deoarece cu ei nu numai că pot economisi bani, ci și să realizeze diverse idei de design non-standard. 

Ce vă așteaptă aici? 

Aceasta este categoria care abundă în diferite design-uri, culori și modele tapet pentru baie la un preț atractiv. Sunt soluția perfectă de buget pentru a aduce rapid baia în stare excelentă. Dacă suferiți de lipsă de timp și bani sau sunteți doar chiriaș, acest lucru nu ar trebui să vă oblige să folosiți o baie care este în stare proastă și inestetică. 

Tapeturile de acest tip au un strat special care împiedică pătrunderea umezelii în interior. Stratul superior este special conceput pentru a le proteja de delaminare și umflare și le permite să reziste mai mult. Această gamă de produse este cu siguranță o soluție pe termen lung în care merită să investiți. 

De ce să le alegeți? 

Motivul pentru a arunca o privire amănunțită la catalogul nostrum cu multe modele de tapet PVC este oportunitatea de a economisi bani și, în același timp, de a implementa un număr mare de soluții interioare și idei non-standard. Tapetul cu un strat de clorură de polivinil are avantajul imens de a rezista la umezirea directă. Spre deosebire de toate celelalte specii, nu se va deforma, nu se va stratifica și nu se va umfla sub influența umidității. 

Dispunând de rezistență solidă la umiditate, tapeturile din PVC se remarcă prin capacitatea lor de a proteja tencuielile, datorită rezistenței excelente la umiditate. Acoperirea lor densă lucioasă nu permite umezelii să pătrundă în miezul bazei și de acolo să ajungă la tencuială. Conform acestui indicator, tipul specific de tapet este semnificativ mai apropiat de cel mai scump și mai complex de instalat plăci ceramice și faianță. 

Alte motive pentru a le alege sunt: 

Ușor de curățat și întreținere minimă 

Din nou, datorită proprietăților rezistente la umiditate ale acestui grup de tapet impermeabil, acestea pot fi curățate extrem de ușor. După fiecare umezire abundentă, trebuie doar să le uscați (la fel ca plăcile ceramice) pentru a evita formarea petelor care apar inevitabil la uscarea liberă. 

Dacă pe tapet apar urme de mucegai și murdărie mai serioasă, curățarea se face cu detergenții corespunzători. Nu este de dorit să folosiți perii dure, obiecte ascuțite și abrazive, deoarece acestea vor deteriora stratul de acoperire și vor duce la deteriorarea rapidă atât a tapetului în sine, cât și a tencuielii pe care este așezat. 

Aplicare în toate încăperile umede și puternic poluate

Catalogul nostru bogat cu tapeturi din PVC vă oferă posibilitatea de a efectua reparații rapide de împrospătare în orice spații rezidențiale și comerciale în care umiditatea și murdăria reprezintă o problemă serioasă. Sunt o solutie ideala pentru bucatarie, intrucat imprimeurile pe care le-am selectat sunt capabile sa-i mareasca dramatic valoarea estetica. 

Camerele de serviciu, cum ar fi dulapuri, depozite și bucătării din punctele de vânzare mai mici, pot câștiga și multe dintre produsele din această secțiune a catalogului nostru. Posibilitatea de a fi așezat pe faianță veche și plăci ceramice este un alt avantaj pe care îl au tapeturile moderne din pvc. 

În acest scop este necesar ca adezivii cu care vor fi aplicați să îndeplinească cerințe specifice, dar pe de altă parte nu este necesară pregătirea bazei. La lipirea tapetului PVC pe tencuieli, este necesar ca baza să fie complet uscată și, dacă este posibil, tratată cu șmirghel pentru o aderență mai mare. 

Cea mai bună soluție de buget pentru băi și încăperi cu umiditate ridicata 

Tapeturile PVC oferite in e-shop-ul nostru sunt placarea cea mai potrivita pentru baie atunci cand lipsa fondurilor sau a termenelor limita va presaeaza. Cu ele, puteți transforma camerele cu probleme în locuri prietenoase și sănătoase în care veți fi bucuroși să intrați cu bani si timp minim. 

Băile neglijate și inestetice pot pune în pericol aspectul chiar și al celor mai elegant locuințe. Cu soluțiile noastre avantajoase nu va trebui să permiteți acest lucru. Nu doar prețul accesibil al articolelor, dar și posibilitatea de a cumpăra online vă fac mult mai ușor să planificați renovarea casei sau afacerii dumneavoastră.

✅ Care sunt avantajele tapetului PVC❓


Tapeturile din PVC sunt o placare modernă grozavă. Au o valoare estetica mare, dar si un pret mult mai mic decat placile ceramice. Ele sunt instalate mult mai rapid și mai ușor - nu necesită abilități de maestru. În timpul instalării nu se face zgomot, ceea ce va deranja vecinii, iar curățarea după instalare necesită un efort minim. Sunt foarte durabile și au foarte puține cerințe de întreținere.

✅ Se poate lipi tapetul din PVC pe gresie și placaj❓


Da. Tapetul din PVC este potrivit pentru lipirea pe aproape orice suprafață existentă, inclusiv plăci de faianță, placaj și gips-carton. Acest lucru le face o alternativă excelentă la multe alte acoperiri de pereți și vopsele.

✅ Cât de puternice sunt acestea - care este rezistența lor la temperatură❓


Tapetele din PVC se caracterizează prin rezistență și durabilitate excepționale. Purtarea zilnică, tipică pentru tapetul obișnuit, nu are niciun efect asupra acestora, însă există un anumit risc de deteriorare sub influența obiectelor dure și ascuțite. Detergenții și abrazivi pe bază de clor nu trebuie utilizați pentru curățare. Sunt rezistente la incalzire pana la 60 ° C. Pot fi instalate in panouri de dus, dar nu si in saune. Când este plasat pe tavan, iluminatul nu va deteriora tapetul.