Filtrați căutările
  • Latime
Filtra căutarea

Autocolant

Subcategorii
Produse pe pagină:
Sortare după:

În această categorie, magazinul online Degrets vă oferă o selecție vastă de folie autocolanta de calitate și foarte eficienta. Acesta este un produs de nouă generație cu o aplicație imensă în designul interior. Cu aceasta puteți decora și reîmprospăta viziunea diferitelor componente ale mobilierului dvs. de acasă, economisind bani necesari pentru reparatie sau achiziționarea mobilierului nou.

Ce Va oferim in această secțiune

Cu această categorie specială, magazinul Degrets vă oferă o multitudine de soluții reusite. Cu o alegere optimă de autocolant pret accesibil, vă puteți transforma spațiul de acasă, birou sau incapere comerciala, fără maiestri, fără reparații costisitoare și consumatoare de timp și nu este nevoie să căutați materiale de construcție specifice.

Ceia, ce veți găsi cu siguranță aici este folie autoadeziva în mai multe variante de bază:

  • Lemn (imitație de lemn)
  • Decorative
  • Vitralii (pentru sticlă)
  • Unicolore
  • Efective

Fiecare dintre aceste selectii de folie pentru mobile are o aplicație unică proprie. Unele dintre produse prezinta un autocolant pentru mobila bucatarie, altele sunt concepute pentru a reduce transparența sticei transparențe și a vitrinelor, iar altele au capacitatea de a transforma peretele cel mai plictisitor și mai puțin frumos în casa dumneavoastră. Fie că alegeți autocolant mobila, autocolant perete dormitor sau o aplicație spectaculoasă pentru sticlă, decideți dvs. Participarea noastră este epuizată prin selectarea gamei ideale de produse de calitate pentru a vă transforma casa cu efort și resurse minime.

Prețul scăzut

Principalul motiv pentru alegerea unui autocolant pentru mobila, perete sau sticlă este prețul incredibil de mic al tuturor tipurilor de folie mobila din această categorie. Împreună cu calitatea excelentă, pret autocolant scăzut vă oferă posibilitatea de a aduce confort, frumusețe și căldură în fiecare spațiu de locuit.

De ce ar trebui să suferiți mobilierul de bucătărie incomod și risipitor când aveti acces la autocolant mobila bucatarie de cea mai bună calitate? Produsele oferite în magazinul nostru sunt realizate cu tehnologie inovatoare și materiale de înaltă calitate și complet sigure. Acest lucru le face aplicabile în orice cameră care are nevoie de improspatare și renovare, inclusiv dormitorul și camera copiilor.

Aplicare și îndepărtare ușoară

Viteza cu care vă puteți transforma casa este argumentul cel mai logic în favoarea folie ieftina pentru mobila, pereti și a altor componente arhitecturale . Pentru a transforma interiorul în casă, nu trebuie să căutați serviciile unui specialist, sau să cumpărați alte materiale. Fiecare produs are proprietatea de lipire pe o suprafață plană, netedă, fără a fi nevoie de adezivi, perii de vopsea etc. Scoateți doar hârtia protectoare și așezați-o cu grijă pe partea corespunzătoare a interiorului.

Bucătăria - spațiul de locuit cel mai intens folosit

Umiditate, aburi, depozite de grăsime pe mobila și pereți, pete alimentare - toate acestea se întâmplă foarte rapid și imperceptibil. Bucataria este camera care are nevoie de cele mai frecvente reparații, dar, din păcate, acestea nu sunt întotdeauna posibile din cauza lipsei de timp, resurse și condiții adecvate. Dacă locuiți in locuinta închiriata, aveti copii mici sau aveti grija de batran bolnav, lansarea unei reparatii costisitoare este extrem de nedorit.

 Acest lucru nu ar trebui să vă forțeze să trăiti într-o atmosfera nedorita și mediu nesănătos, pentru ca sortiment bogat de autocolant din catalogul nostru vă permite să actionati rapid și adecvat. Bucătăria și alt mobilier vor deveni noi, iar peretii urâti vor dobândi un aspect proaspăt și modern. Sticlele transparente simple vor deveni frumoase vitralii doar in câteva minute și toate acestea - fara praf, zgomot, haos și prezența zilnică de străini în casa ta.

Alegerea optimă de autocolant bucatarie de perete vă permite să restaurați prospețimea celor mai grav afectate zone. Vestea bună este că poți să elimini mai ușor depozitele de grăsimi și petele de hrana și astfel să ții bucătăria întotdeauna în stare perfectă. Tencuiala neteda scumpa este foarte greu de curățat, inclusiv si cea care permit spălarea. De ce să facem eforturi suplimentare, daca vă oferim nenumărate soluții sofisticate și moderne.

Profitați de avantajele cumpărăturilor online

Nu mai e nevoie să mergeți înconjurati marile magazine de materiale de construcții pentru a cumpăra un produs practic și funcțional. Oferim acces la autocolant decorativ de calitate și profitabile pentru pereți, mobilier și sticlă consumatorilor din orice punct din tara. In magazinul nostru electronic cumpărăturile sunt o adevărată plăcere - priviti cu atenție la întreaga categorie, alegeți modelul potrivit, comandați cu ușurință în câțiva pași simpli și obțineți produsul dorit acasă.

Toate tipurile de folie autocolanta mobila sunt disponibile în trei dimensiuni / lățimi de bază: 45cm, 67.5cm și 90cm, la lungimea rolei: 8m.