Filtrați căutările
  • Latime
Filtra căutarea

Autocolant

Subcategorii
Produse pe pagină:
Sortare după:

În această categorie, magazinul online Degrets vă oferă o selecție vastă de folie autocolanta de calitate și foarte eficienta. Acesta este un produs de nouă generație cu o aplicație imensă în designul interior. Cu aceasta puteți decora și reîmprospăta viziunea diferitelor componente ale mobilierului dvs. de acasă, economisind bani necesari pentru reparatie sau achiziționarea mobilierului nou.

Ce Va oferim in această secțiune

Cu această categorie specială, magazinul Degrets vă oferă o multitudine de soluții reusite. Cu o alegere optimă de autocolant pret accesibil, vă puteți transforma spațiul de acasă, birou sau incapere comerciala, fără maiestri, fără reparații costisitoare și consumatoare de timp și nu este nevoie să căutați materiale de construcție specifice.

Ceia, ce veți găsi cu siguranță aici este folie autoadeziva în mai multe variante de bază:

  • Lemn (imitație de lemn)
  • Decorative
  • Vitralii (pentru sticlă)
  • Unicolore
  • Efective

Fiecare dintre aceste selectii de folie pentru mobile are o aplicație unică proprie. Unele dintre produse prezinta un autocolant pentru mobila bucatarie, altele sunt concepute pentru a reduce transparența sticei transparențe și a vitrinelor, iar altele au capacitatea de a transforma peretele cel mai plictisitor și mai puțin frumos în casa dumneavoastră. Fie că alegeți autocolant mobila, autocolant perete dormitor sau o aplicație spectaculoasă pentru sticlă, decideți dvs. Participarea noastră este epuizată prin selectarea gamei ideale de produse de calitate pentru a vă transforma casa cu efort și resurse minime.

Prețul scăzut

Principalul motiv pentru alegerea unui autocolant pentru mobila, perete sau sticlă este prețul incredibil de mic al tuturor tipurilor de folie mobila din această categorie. Împreună cu calitatea excelentă, pret autocolant scăzut vă oferă posibilitatea de a aduce confort, frumusețe și căldură în fiecare spațiu de locuit.

De ce ar trebui să suferiți mobilierul de bucătărie incomod și risipitor când aveti acces la autocolant mobila bucatarie de cea mai bună calitate? Produsele oferite în magazinul nostru sunt realizate cu tehnologie inovatoare și materiale de înaltă calitate și complet sigure. Acest lucru le face aplicabile în orice cameră care are nevoie de improspatare și renovare, inclusiv dormitorul și camera copiilor.

Aplicare și îndepărtare ușoară

Viteza cu care vă puteți transforma casa este argumentul cel mai logic în favoarea folie ieftina pentru mobila, pereti și a altor componente arhitecturale . Pentru a transforma interiorul în casă, nu trebuie să căutați serviciile unui specialist, sau să cumpărați alte materiale. Fiecare produs are proprietatea de lipire pe o suprafață plană, netedă, fără a fi nevoie de adezivi, perii de vopsea etc. Scoateți doar hârtia protectoare și așezați-o cu grijă pe partea corespunzătoare a interiorului.

Bucătăria - spațiul de locuit cel mai intens folosit

Umiditate, aburi, depozite de grăsime pe mobila și pereți, pete alimentare - toate acestea se întâmplă foarte rapid și imperceptibil. Bucataria este camera care are nevoie de cele mai frecvente reparații, dar, din păcate, acestea nu sunt întotdeauna posibile din cauza lipsei de timp, resurse și condiții adecvate. Dacă locuiți in locuinta închiriata, aveti copii mici sau aveti grija de batran bolnav, lansarea unei reparatii costisitoare este extrem de nedorit.

 Acest lucru nu ar trebui să vă forțeze să trăiti într-o atmosfera nedorita și mediu nesănătos, pentru ca sortiment bogat de autocolant din catalogul nostru vă permite să actionati rapid și adecvat. Bucătăria și alt mobilier vor deveni noi, iar peretii urâti vor dobândi un aspect proaspăt și modern. Sticlele transparente simple vor deveni frumoase vitralii doar in câteva minute și toate acestea - fara praf, zgomot, haos și prezența zilnică de străini în casa ta.

Alegerea optimă de autocolant bucatarie de perete vă permite să restaurați prospețimea celor mai grav afectate zone. Vestea bună este că poți să elimini mai ușor depozitele de grăsimi și petele de hrana și astfel să ții bucătăria întotdeauna în stare perfectă. Tencuiala neteda scumpa este foarte greu de curățat, inclusiv si cea care permit spălarea. De ce să facem eforturi suplimentare, daca vă oferim nenumărate soluții sofisticate și moderne.

Profitați de avantajele cumpărăturilor online

Nu mai e nevoie să mergeți înconjurati marile magazine de materiale de construcții pentru a cumpăra un produs practic și funcțional. Oferim acces la autocolant decorativ de calitate și profitabile pentru pereți, mobilier și sticlă consumatorilor din orice punct din tara. In magazinul nostru electronic cumpărăturile sunt o adevărată plăcere - priviti cu atenție la întreaga categorie, alegeți modelul potrivit, comandați cu ușurință în câțiva pași simpli și obțineți produsul dorit acasă.

Toate tipurile de folie autocolanta mobila sunt disponibile în trei dimensiuni / lățimi de bază: 45cm, 67.5cm și 90cm, la lungimea rolei: 8m.

Cel mai bun mod de a schimba interiorul - aceasta este folie autoadezivă pentru mobilier. Magazinul Degrets va ofera o mare varietate de folii decorative la un pret rezonabil si de buna calitate. Cu ajutorul lor vei face ca lucrurile vechi să arate bine. Folia poate fi folosita pentru a decora diferite tipuri de suprafete precum lemn, plastic, sticla. Doar suprafața trebuie să fie netedă, curată și uscată.

Avantaje

La lipire, folia nu necesită abilități speciale. Este potrivita pentru renovarea tuturor spatiilor de locuit - living, dormitoare, bucatarii, bai, etc. Principalele modele de folie autoadeziva se împart în: lemn, decorativ, vitraliu (pentru sticlă), monocromatic și spectaculoase. Sunt oferite în trei dimensiuni principale de lățime: 45 cm, 67,5 cm și 90 cm, iar lungimea rolei este de 8 metri.

Interiorul unei camere este determinat în mare măsură de culorile folosite în crearea acesteia. Cu ajutorul unei folii speciale autoadezive pentru mobilier, paleta si nuantele din fiecare incapere pot fi schimbate ori de cate ori prefera clientul. Având în vedere prețurile mici la care îl oferim, aveți ocazia să vă dezlănțuiți imaginația și creativitatea.

Folia autoadeziva pentru mobilierului, pe placul multor consumatori, este atat o solutie frumoasa cat si practica pentru interiorul oricarei locuinte, birou, galerie sau studio. Produsul este ușor de montat și îndepărtat și este rezistent la influențele externe dăunătoare. Folia este o opțiune modernă, convenabilă și ieftină pentru decorarea interioară.

Catalogul nostru vă va stârni interesul, întrucât avem o gamă largă de produse potrivite pentru mobilier, pereți, uși și ferestre din casa dumneavoastră. Pe lângă varietate, catalogul nostru vă va impresiona prin viziunea atractivă și frumoasă a foliilor, selectate de experții noștri special pentru dvs.

Aplicație largă în interioare moderne

Folia pe care o oferim este potrivită pentru toate tipurile de suprafețe și vă va surprinde prin culorile și imprimeurile elegante. Galeria noastră este o provocare pentru fiecare estet, cunoscător frumusetii. Culorile variază de la variante clasice într-o singură culoare până la o colecție de împletituri și motive complicate și există și modele cu aspect de picturi reale.

Foliile noastre pentru lemn sunt în paleta clasică de o singură culoare și au un aspect incredibil de natural. Imprimarea printului se face profesional si la prima vedere nimeni nu ar presupune ca mobila este acoperita cu folie colorata. Motivul lemnului este un model extrem de potrivit pentru mobilierul dintr-o bucatarie, cu care coltul de gatit va capata un aspect cald si confortabil.

Folia autoadeziva cu vitralii este prezentata in diverse culori si imprimeuri. Nuanțele de alb și gri sunt completate de motive colorate și compoziții de imagini întregi - o soluție excelentă pentru ferestrele din creșă. Propuneri atractive pentru o camera pentru copii sau loc de joaca pentru copii se afla si in categoria „Decorative” a catalogului nostru de produse.

Modelele cu personaje de poveste si flori vor da un aspect extrem de proaspat si colorat oricarei incaperi amenajate pentru copii. Pentru un interior mai specific al unui restaurant sau studio, precum și pentru fanii soluțiilor interioare extravagante, există o secțiune „Eficientă”. În galeria noastră există un stoc de folii pentru sticlă cu culori strălucitoare și imprimeuri atractive.

Folia pentru lipirea suprafetelor de mobilier este un produs practic si apreciat de multi consumatori. Acesta este motivul pentru producția sa în masă și marea varietate de pe piață. Posibilitatea schimbărilor frecvente în interior și realizarea cu ușurință a unui aspect stilat este o ofertă atractivă.Totuși, uneori timpul se scurge și este imposibil să vizitezi magazinele de specialitate.

Cumpărăturile online reprezintă o modalitate din ce în ce mai modernă și mai accesibilă de a face cumpărături, care economisește mult timp și efort și oferă, de asemenea, o oportunitate reală de a găsi produse de calitate mult mai bună la un preț mai mic. Această pagină a magazinului nostru se adresează cunoscătorilor de estetică care caută calitate bună.

Prețul produsului este întotdeauna important pentru client, dar calitatea trebuie să fie de primă clasă pentru a stârni interesul pentru un produs foarte scump. Cu toate acestea, nici atunci nu este sigur că se va face o achiziție. Catalogul nostru oferă folie de calitate pentru mobilă la prețuri rezonabile, greu de găsit în alte magazine de specialitate.

Interiorul frumos și stilat este opera clienților noștri, iar aceștia știu că avem întotdeauna o gamă largă de folii care pot transforma fiecare colț al casei tale și o cameră separată. În plus, avantajul nostru este prețurile rezonabile ale fiecăreia dintre foliile noastre autoadezive, care sunt disponibile pentru absolut fiecare client.

✅ În trecut, am întâmpinat dificultăți cu aderența strânsă a foliilor decorative - există o garanție pentru o lipire mai puternică a produselor dvs.❓


Dacă folia decorativă va adera ferm sau va cădea parțial/complet într-un timp scurt, depinde de calitatea foliei în sine și, mai presus de toate, de baza sa autoadezivă. Oferim produse cu proprietati adezive foarte bune. Cu toate acestea, pregătirea bazei este, de asemenea, importantă. Folia trebuie lipită pe o bază foarte curată, absolut netedă. Este bine sa lipiti folia decorativa pe mobila nelacuita. În caz contrar, este necesară aplicarea unui grund pe bază de acril.

✅ Se poate lipi aceasta folie autoadeziva pe pardoseli❓


Nu. Foliile de mobilă nu sunt concepute pentru pardoseală, deoarece dacă mergeti pe ele, se vor zgâria și rupe rapid.

✅ Poate fi pulverizat lac transparent pe folie pentru a-i oferi un finisaj mat❓


În principiu, acest lucru este posibil. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare dacă lacul este rezistent la plastifianți și ce solvenți fac parte din lac. Etanolul / izopropanolul / apă / benzenul sunt solvenți adecvați.