Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Animale

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fiind unul dintre cele mai mari magazine pentru tapete, Degrets vă oferă o abundență de fototapete care va satisface orice gust, preferințe și cerințe. Printre mulțimea de modele veți găsi fototapetele ce înfățișează animale. Ele reprezintă niște poze unice ale unora dintre cei mai frumoși și iubiți reprezentanți ai faunei.

Cu produsele din această categorie vă veți ajuta casa să prindă viață

Imaginile cu animale sunt potrivite pentru diferite încăperi în locuință. Ele vor introduce în casa Dvs. o dispoziție senină și plăcută și vor fi mai ales pe placul copiilor. Fototapetele noastre cu poze cu animale se deosebesc cu o calitate foarte înaltă. Ele sunt printate după o tehnologie modernă care face imaginea incredibil de vie, iar culorile - excepțional de strălucitoare. Metodele de tipărire folosite la crearea produselor din această categorie vă permit să păstrați calitatea fototapetului neschimbată timp de ani chiar și la o curățare regulată.

Materialele din care sunt făcute fototapetele animalistice permit o lipire ușoară și precisă și o conectare fără probleme a diverselor componente ale imaginii. Oferim modele cu dimensiuni diferite, astfel încât să vă permitem să decorați orice încăpere așa cum găsiți de cuviință.

Grație acestei secțiuni din magazinul nostru online, casa Dvs. și de altfel orice altă încăpere va prinde viață și va străluci mai clar și proaspăt. Dvs., copiii Dvs. și musafirii ce vă calcă pragul se vor bucura de compania plăcută a unor animale simpatice, exotice și chiar periculoase. Fie că veți alege să transformați unul dintre pereți într-un fund de mare sau într-o fereastră în spatele căreia se văd tigri, păsări sau fluturi excepțional de frumoși, veți introduce o doză adițională de viață, căldură și confort în încăperea decorată cu vreunul dintre fototapetele noastre.

Pentru iubitorii de animale sălbatice și animale de companie, magazinul online Degrets prezintă ofertele sale speciale de fototapet cu animale care pot da un aspect unic interiorului casei. Dacă spațiul mic nu vă permite să păstrați un animal mic sau o fiară exotică, vă oferim o alternativă foarte bună.

De ce să le alegeți?

Fototapetele sunt o versiune modernă și sofisticată a tapetelor standarte. Sunt o poză clasică imprimată pe hârtie, folie sau plastic, care acoperă strâns întreg spațiul peretelui, de la podea până la tavan. Acestea sunt tablouri cu imagini atât de impactante încât clientul are posibilitatea de a se muta literalmente în locul descris în desen.

Un procent mare de oameni le plac picturile cu animale sălbatice, iar unii chiar spun că astfel de imagini au un efect calmant. Cu fototapetele clientul are ocazia unica de a cumpara o fotografie de calitate a animalului sau preferat, cu un desen minunat si pe hartie de lux.

Un astfel de foto tapet cu animale ar merge în diferite camere și stiluri din interior. Ofertele noastre online au o varietate de desene și motive și reprezintă o soluție excelentă, chiar și pentru cele mai exigente gusturi. Viziunea unică a desenelor, cu culori strălucitoare și saturate, este completată de caracterul practic și durabilitatea produsului.

Ce vă oferim?

Fototapetul oferit de noi este format din mai multe părți într-un set, care sunt lipite cu un lipici special. Acoperă fiecare centimetru al peretelui, iar cu ajutorul lui, poți ascunde unele defecte și mici imperfecțiuni din pereți. Catalogul nostru conține o selecție suficient de mare de modele de fototapet copii animale pentru a satisface preferințele fiecărui client.

Animalelor de companie li se prezintă portrete drăguțe de pisoi și căței. Iubitorii vieții marine și unele păsări pot cumpăra imagini frumoase cu lebede, delfini sau flamingo, iar varietatea de produse este completată de portrete frumoase de cai, fluturi și vederi unice ale faunei exotice.

Destinațiile exotice sunt o slăbiciune a multor oameni, dar puțini au avut șansa să călătorească în astfel de locuri. Fotografiile și vederile unor astfel de peisaje sunt un fundal de dorit pentru multe tipuri de interioare și, din acest motiv, producătorii realizează produse cu adevărat unice.

În galeria noastră online există propuneri, inclusiv foto tapet 3d cu animale print sălbatice, care pot concura cu o serie de picturi populare ale artiștilor celebri. O astfel de achiziție vă poate schimba planurile de safari pentru o perioadă, deoarece cu fototapetele din colecția noastră de primă clasă aveți ocazia să vă transferați mental direct în savanele din Kenya.

Imaginile realiste sunt obținute datorită designului magistral, metodei unice de imprimare, oferind saturație a culorii, precum și materialului de primă clasă folosit pentru realizarea produselor. Dezvoltarile moderne sunt mult mai ieftine decat tapetul oferit in trecut, si in acelasi timp garanteaza o utilizare pe termen lung.

Aspectul modern al interiorului dumneavoastră va fi un fapt cu fototapetele disponibile în magazinul nostru online. Gama largă de modele de fototapet 3d cu animale nu te va lăsa indiferent și cu siguranță te va provoca să alegi doar o astfel de poză. În plus, fototapetele sunt la preturi accesibile pentru fiecare client.

Viziunea unică a desenelor, cu culori strălucitoare și saturate, este completată de caracterul practic și durabilitatea incontestabilă a produsului. Tapetul acoperă fiecare centimetru al peretelui și, cu ajutorul lui, puteți economisi banii necesari pentru reparații minore.

✅ Unde se potriveste fototapetul cu animale ❓


Fototapetele 3d cu animale sunt potrivite pentru aproape orice cameră in casă modernă. În funcție de complotul unei imagini, aceasta își poate îndeplini perfect scopul de a crea o anumită dispoziție în oamenii care locuiesc în spațiu. Animalele in sine sunt suficient de frumoase pentru a avea un efect placut, fie ca sunt prezente in sufragerie, dormitor sau camera copiilor. În general, acestea nu sunt potrivite doar pentru bucătărie.

✅ Pot sad au jos fototapetul cu animale și sa-l folosesc în altă cameră ❓


Nu. În galeria noastră veți găsi autocolante grozave care au aplicații multiple, dar fototapetele  sunt de varietatea clasică, adică se lipesc permanent. Diferența este că atunci când sunt aplicați se folosesc adezivi „maturați”, care în timp se lipesc și mai ferm de bază. Când le îndepărtați, o parte din vopseaua decorativă de dedesubt poate fi, de asemenea, îndepărtată. Nu este cazul tapeturilor autoadezive.

✅ Care sunt opțiunile pentru curățarea fototapetelor ❓


Fototapetele moderne, inclusiv cele cu imagini cu animale, au o rezistență mult mai mare la rupere, albire și deteriorare decât în ​​trecut. Acest lucru se datorează stratului special care protejează tapetul de albirea din cauza razelor solare. Fototapetele pot fi curățate de praf cu o cârpă uscată și ușor umezite pentru a îndepărta depozitele de nicotină și alți contaminanți. Cu toate acestea, utilizarea detergenților lichizi și abrazivi este extrem de nedorită.