Filtrați căutările
  • Latime
Filtra căutarea

Autocolant Transparent / Pentru ferestre /

Produse pe pagină:
Sortare după:

Din această subcategorie puteți să cumpărați rapid și în cel mai convenabil mod autocolant transparent la un preț foarte accesibil. Propunerile noastre sunt atât de multe încât probabil va complica foarte mult alegerea ta. Cu toate acestea, preferăm să oferim nu numai calitate, ci și varietate, astfel încât fiecare vizitator al magazinului nostru să poată pleca cu o achiziție reală și o satisfacție deplină.

Vitraliu - o nouă dezvoltare cu nenumărate aplicații

Folie autocolant transparentă eficientă este o dezvoltare relativ nouă. Acesta servește ca o decorare a diferitelor componente de sticlă - cel mai adesea vitraj pentru uși de interior, vitrine, pereți despărțitori de sticlă și, mai rar, ferestre. Fiecare ornament de sticla in casa ta va dobândi aspectul de vitraliu de sticlă elegant, iar sticla transparentă obisnuita va fi transformata în una scumpa și frumos întărita.

Autocolant pentru ferestre cumpăra în primul rând oameni care pentru un motiv sau altul nu folosesc jaluzele sau perdele, dar doresc să creeze o anumită barieră vizuală între ei și lumea exterioară, și pentru a face interiorul mai confortabil și pacut. Cu decorațiuni ușoare sau frize luminoase și colorate, ferestrele din casă vor deveni super originale și frumoase, cu resurse și eforturi minime.

O sa realizati un efect antic unic dacă acoperiti cu minunatul autocolant transparent geam vitrinele dulapurilor și alte tipuri de mobilier în stil rustic sau baroc. Chiar și ușile transparente a dulapurilor de bucătărie vor dobândi farmec suplimentar, dacă pui un pic mai mult curaj și eliberezi imaginația sa. În general, cu articolele din această secțiune poti fi cu adevărat creativ, transformând piesele, care credeati că sunt plictisitoare, urâte și uzate.

Pereti despărțitori din sticlă și uși cu ferestre mari se pot transforma într-o adevărată operă de artă. De ce sa nu economisiti niște bani cu utilizarea sticlei obisnuite mai puțin costisitoare, pe care o puteți face apoi super spectaculoasa. Selectia uriasa de autocolant transparent pret cat mai posibil de mic vă oferă libertate completă pentru a crea diferite efecte de interior. Doriti sa reduceti lumina soarelui, sa creati o barieră vizuala, sa decorati - toate acestea nu sunt doar posibile, dar si ușor și la prețuri mai accesibile decât ai crezut.

Cumpărături confortabile de la Degrets

Nu trebuie să vă lipsiți de oportunitatea de a vă transforma casa în cel mai frumos și elegant spațiu doar pentru că nu există soluții moderne și super-practice în orașul dvs. sau în altă zonă mai puțin populată. Datorită prezenței noastre online, toată lumea are acces la cele mai bune modele contemporane de decorațiuni interioare. Folia noastra de vitraliu în toate variantele sale poate fi achiziționata de oriunde în țară în cel mai simplu și mai convenabil mod. Ea singura va gasi drumul spre casa ta, pentru ca sa nu faceti eforturi de prisos.

Deoarece dorim să va usuram cât mai posibil, ne-am străduit să vă oferim produse cu care se lucreaza extrem de ușor. Oferim diferite tipuri de folie autocolant transparent, pe care le puteți lipi în câteva minute fără a fi nevoie de adezivi, unelte și alte materiale. Trebuie doar să tăiați folia dupa forma bazei asupra careia o veți așeza, să scoateți hârtia protectoare și să o lipiti cu grijă pe orice suprafață de sticlă.

Vă recomandăm întotdeauna să pregătiți baza, curățați-o de praf și murdărie înainte de a pune folia. Lipiți pe suprafețe bine uscate.