Filtrați căutările
 • Culoare
 • Model
Filtra căutarea

Tapet Vinil

Produse pe pagină:
Sortare după:
 • - 21%

  75,00 RON 59,00 RON
  Fără TVA: 59,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON
 • 65,00 RON
  Fără TVA: 65,00 RON
 • - 9%

  65,00 RON 59,00 RON
  Fără TVA: 59,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON
 • - 21%

  75,00 RON 59,00 RON
  Fără TVA: 59,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON
 • 85,00 RON
  Fără TVA: 85,00 RON
 • 85,00 RON
  Fără TVA: 85,00 RON
 • 65,00 RON
  Fără TVA: 65,00 RON
 • 65,00 RON
  Fără TVA: 65,00 RON
 • - 9%

  65,00 RON 59,00 RON
  Fără TVA: 59,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON
 • 75,00 RON
  Fără TVA: 75,00 RON

Tapetele VINIL - Sunt calitative si special create pentru a nu favoriza extinderea focului in caz de incendiu. Ele de asemenea sunt realizate din materiale ecologice.

Degreț este unul dintre cele mai mari magazine pentru tapete și este logic să ofere o diversitate excepțional de mare de modele și de tipuri. O parte din bogatul catalog al mărcii prestigioase include și un asortiment bogat de tapete din vinilin. Ele se deosebesc printr-o calitate și o duritate foarte mari, precum și cu valoarea lor estetică incredibil de înaltă. Pereții acoperiți cu acest tip de tapete sunt mult mai plăcuți, iar aspectul casei Dvs. va fi sofisticat până la perfecție.

Ce deosebește tapetele din vinil?

Acestea sunt tapete din hârtie cu o acoperire din vinilin. Anume acoperirea este ceea ce le face de preferat pentru că crește drastic rezistența lor la acțiuni nefavorabile, inclusiv umezeală, raze ultraviolete și chiar foc. Probabil cel mai mare avantaj al lor este faptul că sunt practic neinflamabile deși sunt create din hârtie. Asta vă permite să păstrați aspectul pereților în casa Dvs. chiar și în cazul unor accidente ușoare.

Un avantaj mare al tapetelor din vinilin este acoperirea lor ecologică pură. Siguranța materialelor folosite la prelucrarea lor vă permite să le folosiți la decorarea pereților din dormitor și chiar din camera copilului, fără a vă teme de substanțe toxice emise. Curățarea lor cu un prosop umed este nu doar posibilă, dar și excepțional de ușoară.

Dacă nu vă place să faceți reparații și să schimbați interiorul des, neapărat trebuie să alegeți tapetele din vinilin. Ele sunt unele dintre cele mai durabile, iar acoperirea lor protectoare față de razele UV va păstra culorile luminoase și vii timp de ani. Acest fel de tapete sunt mult mai avantajoase ca preț decât toate tencuielile pentru pereți folosite în momentul de față și în același timp vă permit să acoperiți cu ușurință toate rugozitățile și defectele de pe pereți. Tapetul din vinilin se lipește ușor și repede, păstrând densitatea sa și prospețimea sa pentru o perioadă lungă de timp.

Tapet din VINIL - calitatea lor excelentă este siguranța împotriva incendiilor, deoarece nu sustine arderea absolută, realizate din materiale ecologice și toate culorile folosite la fabricarea tapetului.

Dacă sunteți în căutarea unui tapet rezistent, dar nu vă puteți despărți de tapeturile din hârtie, tapeturile din vinil sunt soluția potrivită. Extrem de rezistente la căldură și complet neinflamabile, sunt, de asemenea, un produs al unor produse absolut inofensive și impresionează prin imprimeuri color frumoase.

Magazinul Degrets are o colectie selectata de tapete de vinil ieftin la cele mai bune preturi de pe piata. Valoarea este un avantaj suplimentar față de celelalte caracteristici impresionante ale lor, care le deosebesc de toate acoperirile de perete din hârtie cunoscute. Sunt adorate în domeniul designului interior, concurând cu toate tencuielile rezistente la stres, murdărie și umezeală.

Frumusețe, durabilitate, prețuri rezonabile

Toate tapeturile de vinil sunt impresionante din cauza calităților care sunt greu de găsit sub formă de hârtie. Pe lângă faptul că sunt rezistente la căldură și complet neinflamabile, sunt și un produs rezistent la umiditate care se sparge, străpunge și se subțiază foarte rar. Culorile strălucitoare frumoase sunt păstrate după o utilizare prelungită, motiv pentru care au fost un partener de dorit al interiorului în fiecare casă de mulți ani. 

Curățarea tapetului de vinil pentru baie și bucatarienu este dificilă pentru nicio gospodină, iar instalarea lor este o oportunitate de a ascunde o serie de defecte pe perete, care altfel ar amenința interiorul. Cu toate acestea, calitatea lor deosebită este că servesc și ca placare cu funcții de izolare termică parțială - un motiv întemeiat pentru a le pune în sufragerie.

Vinilul este mai accesibil decât orice tencuială care respinge umezeala și este extrem de ușor de instalat pe orice acoperire de perete. Acesta este un alt motiv pentru care acest tip de acoperire este incredibil de dorit pentru orice interior rezidențial, de birou și comercial. Numeroasele sale avantaje și mai ales funcționarea îndelungată, se datorează tehnologiilor moderne de fabricație.

Această placare este prima și ultima alegere a fiecărui utilizator cu oportunități financiare mai modeste. Achiziționarea și instalarea lor sunt de câteva ori mai mici decât cantitatea de tratament de perete pentru un alt tip de tencuială. Proprietățile impresionante ale tapetului sunt rezultatul aplicării unui strat de vinil pe baza de hârtie. Important în acest caz este că suprafața nu este formată dintr-un singur strat, ci din mai multe straturi de vinil. Calitatea produsului crește direct proporțional cu densitatea stratului de vinil.

Tapetul robust din vinil este o căptușeală de hârtie foarte căutată. Sunt o combinație de prețuri incredibil de accesibile, durabilitate și capacitatea de a se monta pe orice suprafață cunoscută de perete, inclusiv tencuiala brută. Sunt potrivite atât pentru interioare de casă, cât și pentru birouri oficiale, precum și pentru toate spațiile care necesită o igienă sporită. Se pot curata in cateva minute, doar cu o carpa umeda sau un burete.

Referitor la rezistența termică

Vinilul umbreste tapetul clasic din hartie, cu temperaturi extrem de ridicate la care sunt capabili sa le reziste. Acest lucru le face potrivite pentru încăperi cu încălzire locală și combustibil solid. Contactul apropiat cu orice tip de sobă sau șemineu nu afectează aspectul sau structura acestora - este practic imposibil ca acesta sa ia foc. Îndepărtarea rapidă a murdăriei le face să fie preferate de fiecare gospodină.

Denivelările și zonele uzate din tencuială rămân „îngropate” adânc cu propunerile din catalogul nostru divers de tapet din vinil ieftin. Structura densă a modelelor cu multe straturi ascunde cu pricepere deformații pronunțate. Funcțiile lor de termoizolație sunt cealaltă calitate care le face preferate de aproape fiecare consumator în lunile reci de iarnă – cu acest tapet nu se vor resimti temperaturile negative.

✅ Care este cel mai mare avantaj al tapetului de vinil, având în vedere prețul mai mare decât cel obișnuit ❓


Tapeturile din vinil au o rezistență termică și mecanică mai mare decât cele obișnuite. Au un strat superior de vinil, care este un material complet neinflamabil. În acest fel baza este protejată de aprindere, ceea ce este important atunci când tapetul este instalat în încăperi încălzite de șeminee sau alte aparate cu combustibil solid. Tapetul din vinil are o rezistență atât de importantă la umiditate. Pot fi folosite in bucatarii si alte incaperi cu umiditate ridicata, precum si spalate in caz de murdarie puternica.

✅ În ce măsură modelul imaginilor de fundal prezentate în fotografii corespunde culorilor reale ❓


Am avut grijă să arătăm produsele pe care le oferim cu cea mai bună rezoluție posibilă a imaginii. Fotografiile sunt realizate profesional, așa că nu ar trebui să existe discrepanțe de culoare. O discrepanță în nuanțe este posibilă numai atunci când este vizualizată de pe un monitor ale cărui setări de culoare au fost modificate.

✅ Ce efect are căldura asupra tapetului de vinil proaspat lipit ❓


Tapeturile de toate tipurile trebuie lăsate să se usuce singure, oferind o bună ventilație în cameră. Nu încercați să accelerați procesul de uscare pornind încălzitoarele. Temperatura ridicată va face ca tapetul să se usuce rapid, timp în care se poate micșora semnificativ și astfel este posibil să lase zone goale între foile individuale.