Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete

Subcategorii
Produse pe pagină:
Sortare după:

Daca doriti sa aduci o doza de  prospetime in casa dumnevoastra, sa va cufundati  intr-un colt frumos de natura sau sa va creati o panorama unica,totul poate fi realizat cu frumoasele fototapete. Ele vor crea un sentiment de mai mult spatiu in camera ,o sa va aduca senzatia de a apartine unei alte lumi, în conformitate cu imaginea aleasa, va vor transmite puritate, prospetime si o  starea de spirit nemaipomenita.

Este decorarea pereților cu fototapet un anacronism?

Prototipul fototapet folosite azi datează din antichitate când drept căptușeală pentru pereții din cărămizi sau pietre reci au fost folosite materii țesute versicolore. Încă atunci a fost clar că o încăpere poate deveni mai plăcută, proaspătă și confortabilă dacă pe unul dintre pereții ei se pune o imagine mare și frumoasă.

Cu timpul și cu avansul tehnologiilor au fost create fototapet cunoscute astăzi și această căptușeală și decorare de pereți a suferit nu puține îmbunătățiri între timp. Azi putem lipi pe pereți imagini excepțional de vii și luminoase ce au fost tipărite după metodele celor mai moderne tehnologii. Fototapete 3D se deosebesc drastic de tot ceea ce este cunoscut până azi. Ele trec dincolo de limitele pozelor foarte mari ce ne sunt cunoscute și transformă orice perete într-un ecran de cinema uriaș sau într-o fereastră ce dă spre cel mai frumos locșor din rai.

Fototapetul nu este un anacronism, mai ales dacă vorbim despre dezvoltările moderne care îl pun pe un nivel foarte înalt. Degrets oferă anume astfel de modele pentru a corespunde cerințelor chiar și celor mai pretențioși clienți ai săi. În plus, aveți posibilitatea să achiziționați fototapetul preferat în dimensiunile ce corespund peretelui pe care îl veți lipi așa încât să nu fie nevoie să faceți un compromis nici cu alegerea imaginii, nici cu felul în care va arăta casa Dvs.

Unde este cel mai potrivit să punem fototapete?

Fototapet sunt modalitatea cea mai ușoară și ieftină să conferiți vastitate locuinței mici. Încăperile mai compacte se vor mări vizual mai ales dacă folosiți imagini care au însușirea de a conferi un astfel de efect. Pereții plictisitori și goi se pot transforma într-o fereastră uriașă sau o verandă ce descoperă un peisaj unic cu frumusețea sa.

Nu există o încăpere în care prezența unui fototapet frumos ar fi nepotrivită. Singura condiție este să alegeți o imagine care răspunde nevoilor camerei în cauză - s-o facă mai vastă, mai confortabilă sau chiar mai luminoasă când expoziția este nepotrivită sau lipsesc destule ferestre. Puteți de asemenea să adăugați o terasă acolo unde nu poate există una sau să vă treziți cu o vedere spre mare chiar și atunci când locuiți în jungla urbană gri.

Spațiile comerciale ca magazine sau localuri pot de asemenea să fie supuse unei transformări pozitive cu ajutorul tapetelor contemporane. Chiar și biroul plictisitor se poate transforma într-o oază frumoasă care să încarce cu emoții pozitive și să facă șederea la locul de muncă mult mai dorită și plăcută.

De ce Degrets?

Dacă v-am convins că fototapetele sunt mijlocul cel mai potrivit pentru decorarea casei, biroului sau spațiului Dvs. comercial, rămâne doar să vă indicăm și locul unde veți găsi diversitatea cea mai mare de fototapete și în același timp veți avea posibilitatea de a alege între modele cu o calitate europeană și mundială dovedită. În plus, vom adăuga și că Degrets vă oferă și prețurile cele mai avantajoase pe care le puteți întâlni undeva.