Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete

Subcategorii
Produse pe pagină:
Sortare după:

Daca doriti sa aduci o doza de  prospetime in casa dumnevoastra, sa va cufundati  intr-un colt frumos de natura sau sa va creati o panorama unica,totul poate fi realizat cu frumoasele fototapete. Ele vor crea un sentiment de mai mult spatiu in camera ,o sa va aduca senzatia de a apartine unei alte lumi, în conformitate cu imaginea aleasa, va vor transmite puritate, prospetime si o  starea de spirit nemaipomenita.

Este decorarea pereților cu fototapet un anacronism?

Prototipul fototapet folosite azi datează din antichitate când drept căptușeală pentru pereții din cărămizi sau pietre reci au fost folosite materii țesute versicolore. Încă atunci a fost clar că o încăpere poate deveni mai plăcută, proaspătă și confortabilă dacă pe unul dintre pereții ei se pune o imagine mare și frumoasă.

Cu timpul și cu avansul tehnologiilor au fost create fototapet cunoscute astăzi și această căptușeală și decorare de pereți a suferit nu puține îmbunătățiri între timp. Azi putem lipi pe pereți imagini excepțional de vii și luminoase ce au fost tipărite după metodele celor mai moderne tehnologii. Fototapete 3D se deosebesc drastic de tot ceea ce este cunoscut până azi. Ele trec dincolo de limitele pozelor foarte mari ce ne sunt cunoscute și transformă orice perete într-un ecran de cinema uriaș sau într-o fereastră ce dă spre cel mai frumos locșor din rai.

Fototapetul nu este un anacronism, mai ales dacă vorbim despre dezvoltările moderne care îl pun pe un nivel foarte înalt. Degrets oferă anume astfel de modele pentru a corespunde cerințelor chiar și celor mai pretențioși clienți ai săi. În plus, aveți posibilitatea să achiziționați fototapetul preferat în dimensiunile ce corespund peretelui pe care îl veți lipi așa încât să nu fie nevoie să faceți un compromis nici cu alegerea imaginii, nici cu felul în care va arăta casa Dvs.

Unde este cel mai potrivit să punem fototapete?

Fototapet sunt modalitatea cea mai ușoară și ieftină să conferiți vastitate locuinței mici. Încăperile mai compacte se vor mări vizual mai ales dacă folosiți imagini care au însușirea de a conferi un astfel de efect. Pereții plictisitori și goi se pot transforma într-o fereastră uriașă sau o verandă ce descoperă un peisaj unic cu frumusețea sa.

Nu există o încăpere în care prezența unui fototapet frumos ar fi nepotrivită. Singura condiție este să alegeți o imagine care răspunde nevoilor camerei în cauză - s-o facă mai vastă, mai confortabilă sau chiar mai luminoasă când expoziția este nepotrivită sau lipsesc destule ferestre. Puteți de asemenea să adăugați o terasă acolo unde nu poate există una sau să vă treziți cu o vedere spre mare chiar și atunci când locuiți în jungla urbană gri.

Spațiile comerciale ca magazine sau localuri pot de asemenea să fie supuse unei transformări pozitive cu ajutorul tapetelor contemporane. Chiar și biroul plictisitor se poate transforma într-o oază frumoasă care să încarce cu emoții pozitive și să facă șederea la locul de muncă mult mai dorită și plăcută.

De ce Degrets?

Dacă v-am convins că fototapetele sunt mijlocul cel mai potrivit pentru decorarea casei, biroului sau spațiului Dvs. comercial, rămâne doar să vă indicăm și locul unde veți găsi diversitatea cea mai mare de fototapete și în același timp veți avea posibilitatea de a alege între modele cu o calitate europeană și mundială dovedită. În plus, vom adăuga și că Degrets vă oferă și prețurile cele mai avantajoase pe care le puteți întâlni undeva.

Prospetimea din casa ta poate aparea neasteptat prin un fototapet frumos din magazinul Degrets. Catalogul nostru ofera fototapete incredibil de atractive pentru perete - o alegere excelentă pentru casa, biroul și restaurantul dvs. Peisaj frumos, imagini cu flori și fructe, imitația plăcilor naturale sau pictura 3D de impact vor aduce un accent unic oricărui spațiu unde sunt montate.

Avantajele alegerii imaginilor de fototapete pentru cameră sunt înrădăcinate cu mult dincolo de viziunea lor frumoasă. Acestea măresc optic spațiul in cameră și rezolvă cel puțin vizual problema încăperilor insuficient de spațioase și a spațiilor mici, ceea ce este o calitate deosebit de utilă pentru interiorul unui restaurant.

Calitatea fotografică transformă imaginile noastre din fototapetele în stimulatoare emoționale incredibile - sunt capabile să vă atraga atenția până la punctul în care vă transportă mental într-un mediu complet diferit al imaginii tipărite. Aceste imagini de fundal imprimare pe fototapetele vizualizeaza o imagine frumoasă. Culorile saturate garantează stimularea instantanee a dispoziției, de care are nevoie fiecare a doua persoană după un program încărcat cu o serie de surprize neplăcute neașteptate.

La intrarea in casa esti atras de un spectacol minunat de nuante care reduc instantaneu nivelul de stres si oboseala. Daca alegi fototapet pentru dormitor, ai ocazia sa te trezesti intr-o situatie similara. Pe lângă faptul că sunt un vindecător împotriva rutinei și a vieții noastre de zi cu zi într-o singură culoare, imaginile pe fototapetele special selectate sunt la prețuri surprinzător de bune.

Este ciudat că fototapetele sunt mereu actuale

Minunatele imagini pe fototapetele cu prețuri accesibile sunt mereu moderne, iar motivul nu este doar în culorile proaspete și imprimarea cu calitate. Desigur, faptul că versiunile moderne ale acestor tapetări de perete se schimbă și se imprimă la o rezoluție din ce în ce mai mare, cu nuanțe frumoase și clar distinse care creează o imagine cu o viziune izbitor de realistă. Acest lucru este și mai vizibil cu modelele cu imprimare 3D.

Dacă aveți nevoie de un accent puternic pentru sufragerie, birou sau cabinet, cel mai simplu mod de a-l realiza este cu fototapetul 3D pentru sufragerie. Cu el nu aveti nevoie de nici un alt decor, asa ca puteti minimiza celelalte detalii din mobilier. Peisajele autentice și motivele abstracte vă vor descărca și vă vor predispune pe dumneavoastră, pe oaspeții și partenerii dvs. de afaceri, iar imitațiile realiste de piatră, cărămidă sau tapet recreează pardoseala scumpă în cele mai mici detalii.

Fototapetul de inalta calitate cu un preț acceptabil pentru orice cetățean obișnuit se distinge prin capacitatea sa de a crea o atmosferă luminoasă. Piața oferă imprimeuri pentru orice cameră, care creează cu succes o stare de spirit relaxantă, răcoritoare sau revigorantă. Alegeti in functie daca cautati fototapet pentru dormitor sau pentru camerele in care va intalniti cu prietenii.

Aplicație

Primul spatiu in care ne amintim ca avem nevoie de aceste tablouri decorative lucioase este livingul, numit si sufragerie. Cu toate acestea, pe lângă tapetul sufrageriei, producătorii dezvoltă produse pentru orice cameră din casă sau restaurant. Catalogul nostru oferă modele cu sujete de animate și personaje de basm, care sunt cea mai comună alegere pentru camera tinerilor și sunt o alegere minunată pentru grădiniță.

Bucătăria dvs va arăta și mult mai prietenoasă dacă veti pune unul dintre imprimeurile foto spectaculoase pentru bucătărie cu imprimeuri tematice. Cu ele aveti posibilitatea de a-l extinde optic și chiar de a găsi un înlocuitor interior potrivit pentru fereastra lipsă.

Dormitorul este celălalt spațiu din casa, unde frumoasele imagini au avut loc cu ani în urmă. Puteti gasi o soluție la orice problemă arhitecturală, spațială sau de culoare în această cameră - pot extinde zona îngustă, pot crea o iluzie optică a unui procent mai mare de lumină naturală, precum și pot calma simțurile după o zi plină.

Pe lângă arta amenajării interioare - pentru a reproiecta vizual spațiile, tapeturile noastre pentru dormitoare au un preț nu mai puțin atractiv decât imprimarea color de pe ele. Comandând de la noi vă veți economisi costuri semnificative.

Ce puteti găsi la noi

Categoria magazinului nostru electronic prezintă o mare varietate de decorațiuni fototapete cu un preț mult mai mic decât valoarea abilității de proiectare, materiale de calitate și funcționalitate a tapetului. Fotografiile sunt tipărite cu cea mai recentă tehnologie de imprimare și rezoluție înaltă, ceea ce înseamnă două lucruri - imagini incredibil de frumoase cu detalii ridicate ale fiecărui pixel, precum și rezistență la hârtie și cerneluri color.

Tehnologiile moderne salvează producția unui număr mare de piese care trebuie ajustate la lipire. Cu noile modele, acestea sunt mai mici, ceea ce le face mai usor de montat. Catalogul nostru va ofera fototapete online cu orice tip de imagini preferate in design interior.

De aici puteți amenaja orice cameră, alegând un tablou abstract, peisaj exotic, repere din cele mai cunoscute orașe ale lumii, motive florale, flori și animale în fotografii macro, precum și o varietate de motive din desene animate. Fiecare opțiune este disponibilă în diferite dimensiuni. Este responsabilitatea clientului să se concentreze pe lungimea și înălțimea corespunzătoare pentru ca peretele să fie „îmbrăcat”. Spre deosebire de multe magazine de tapet foto, oferim fiecare dintre produsele noastre cu dimensiuni exacte marcate, ceea ce vă scutește de riscul unei comenzi greșite.

Fotografia decorativă perfectă pentru un perete este acum o realitate. Te vei convinge de acest lucru atunci când te uiți la selecția noastră de imagini de fundal ieftine cu printuri fotografice în modele frumoase și strălucitoare. Gama noastră largă de produse este întotdeauna disponibilă, astfel încât să le puteți obține într-un timp foarte scurt. Ofertele noastre includ și produse din vinil, care se caracterizează prin funcționare pe termen lung, rezistență la umiditate și protecție împotriva ruperii, care sunt extrem de ușor de curățat.

✅ Ce adeziv ar trebui folosit atunci când lipiți fototapetul ❓


Fototapetele sunt tablouri imprimate pe hârtie. Deși produsele moderne au un strat de protecție, baza lor este încă bazată pe hârtie, ceea ce înseamnă că pentru lipire se folosesc aceiași adezivi cu care sunt lipite tapeturile simplex obișnuite. Pentru confortul dvs., o mare parte din imaginile pe fototapetele au adăugat adeziv gratuit, care vă scutește de griji.

✅ Cum să aleg fototapetul astfel încât imaginea să îmi placă și dimensiunea acesteia să se potrivească cu cea a peretelui ❓


Un instrument convenabil pentru filtrarea produselor după dimensiune este furnizat în categorie. Evidențiați dimensiunea de care aveți nevoie și functia de căutare vă va prezenta toate fototapetele cu dimensiunea potrivită spațiului dvs.

✅ Care sunt caracteristicile și calitatea fototapetelor ❓


Toate fototapetele sunt imprimate pe hârtie nețesută de cea mai înaltă calitate. Hârtia este întărită cu fibre de nailon, ceea ce face ca tapetul să fie stabil, durabil și rezistent la albire. Aceasta înseamnă, de asemenea, că adezivul poate fi aplicat direct pe perete, ceea ce face instalarea pieselor individuale mult mai ușoară.