Filtrați căutările
  • Culoare
  • Model
Filtra căutarea

Tapet Duplex

Produse pe pagină:
Sortare după:

Imagini de fundal - DUPLEX strat DUPLEX de tapet de hârtie, care are o grosime relativ mare și mai bine, ascunde nereguli mici de pe pereți.

Ce deosebește tapetele DUPLEX?

Acestea sunt, în termeni generali, tapete din hârtie cu două straturi acoperite cu o acoperire din polimer care dă posibilitatea curățării cu un prosop ușor umed. Ele sunt respectiv și mai durabile și mai ușoare de menținut. Sunt oferite netede și cu ornamente reliefate, iar la nevoie se pot și vopsi. Tapetele DUPLEX sunt o alternativă excelentă la tencuielile scumpe. Ele sunt mult mai accesibile ca preț, ceea ce vă permite o schimbare mai deasă a interiorului în diversele încăperi.

Avantajul principal al tapetelor de tip DUPLEX este densitatea lor mai mare. Asta permite să se ascundă defecte serioase în pereți, inclusiv rugozități, denivelări și reliefuri. Spre deosebire de tapetele din hârtie obișnuite, modelele DUPLEX nu necesită o pregătire serioasă a peretelui pe care vor fi puse, așa că puteți economisi și din această procedură grea și scumpă.

Ceea ce deosebește tapetele DUPLEX este acoperirea reliefată a unora dintre modele. Relieful conferă profunzime și în același timp înmoaie pereții. Dacă le alegeți, veți putea face camerele din casa Dvs. mult mai confortabile și plăcute și asta este valabil atât pentru încăperile mici cât și pentru cele prea vaste.

Aceste tapete sunt potrivite pentru orice încăpere cu excepția băii. Până la urmă ele sunt făcute din hârtie care nu rezistă umezelii. Curățarea lor însă este complet posibilă, Dvs. putând să lucrați pereții cu un prosop umed fără ca asta să le deterioreze sau să reducă din prospețimea și strălucirea culorilor.

Alegeți tapetele noastre excelente DUPLEX pentru a vă face casa mai proaspătă, mai frumoasă și mai plăcută pentru Dvs. care locuiți în ea. Cu ele primiți nu doar o sumedenie de soluții de deisgner, dar și posibilitatea de a crea un interior perfect cu minim de mijloace și efort.