Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Flori

Produse pe pagină:
Sortare după:

Florile sunt metoda cea mai ușoară și universală de a da viață chiar și celei mai întunecate și neatrăgătoare încăperi și nu întâmplător lor, în calitatea lor de imagine de bază le-am dedicat o categorie specială. Fiind unul dintre cele mai de renume magazine pentru tapete, Degrets și-a propus să ofere o diversitate mare de produse pentru o decorare de pereți care vor satisface până și cele mai înalte cerințe ale consumatorilor.

De ce să alegeți foto tapet floral?

Fototapetele sunt decorarea perfectă pentru pereți care după mobilare rezultă goi. Mai ales în încăperi în care lipsesc căldura și confortul este cel mai bine să se introducă o doză de viață adițională cu ajutorul unei imagini florale enorme. Studiile arată că florile frumoase reușesc cu ușurință să schimbe până și cea mai deprimată dispoziție. Dacă într-o încăpere anume lipsesc lumina și căldura, punerea unui foto tapet ce înfățișează frumusețea delicată a unor flori înflorite va transforma strălucirea acestei încăperi imediat.

Avantajul motivelor florale este că ele se potrivesc oricărui stil de interior. Oricare ar fi menirea unei camere, florile se vor înscrie perfect în atmosferă și vor completa strălucirea ei plăcută. Avantajul tapet floral și pe care magazinul de tapete Degrets vi le oferă este calitatea înaltă. Toate modelele sunt tipărite după o tehnologie modernă, ceea ce se confirmă atât prin calitatea pozelor, cât și în ce privește strălucirea culorilor.

Cu greu veți găsi fototapete mai frumoase și de calitate și care în același timp să fie făcute într-un fel care le face foarte ușor de pus. Asamblarea diverselor componente este incredibil de ușoară, ceea ce vă permite să vă descurcați singuri cu decorarea încăperii alese. Foto tapet cu flori din această categorie își vor păstra prospețimea timp de mulți ani și vor mângâia simțurile cu frumusețea lor intranzitivă.

Magazinul Degrets are o categorie de fototapete cu flori extrem de diverse care captivează simțurile cu printuri frumoase și calitatea imprimării. Accentele florale și ilustrațiile cu flori înflorite sunt încă printre cele mai actuale elemente decorative pe care decidem să le punem in casă.

Majoritatea doamnelor, precum și consumatorii de sex masculin, tind să aleagă o poză, un panou sau un tapet cu o grădină de flori, o fotografie macro a unei flori, un buchet sau un peisaj de pădure. Chiar dacă nu ai o floare preferată anume, cu siguranță vei aprecia frumusețea motivelor colorate. Așezate chiar și pe un singur perete al camerei, îi conferă o atmosferă și o prospețime aparte.

Aplicație largă

Mitul este că sunt cele mai potrivite pentru pereții din casa noastră. Cu toate acestea, este adevărat că imaginile fototapetului cu flori pe care le oferim îți vor transforma interiorul casei tale, aducând o atmosferă mult mai pozitivă și mai favorabilă. Colecția noastră are modele și motive potrivite pentru fiecare cameră. Pe lângă camera de zi, dormitorul, bucătăria și sufrageria, acestea vor arăta grozav chiar și pe hol. De fapt, puse acolo, frumoasele tablouri vor atrage cu siguranță mult mai mulți oaspeți și prieteni în noua ta casă.

Viziunea imaginilor pe fototapetele moderne din această categorie reprezintă o soluție universală împotriva problemelor temporare și a oboselii. Uneori, locuințele sunt proiectate într-un mod care nu se potrivește sentimentului de confort. Ele sunt cele care au cea mai mare nevoie de accentele noastre de culoare realiste.

Un buchet frumos de trandafiri, maci delicati în vânt, margarete și lăcrămioarele delicate, lalele îndrăznețe sau orhidee colorate pot crea cu totul altă emoție. Prin urmare, alegerea motivului este importantă pentru efectul dorit. Imaginile de fundal înfățișează flori la rezoluție foarte mare, dar nu sunt fotografii naturale, ci prelucrate - peisajul, razele soarelui, frumosul apus sau roua de pe flori sunt rezultatul prelucrării foto, ceea ce le face izbitor de spectaculoase.

Niciun vizitator nu își va lua cu ușurință ochii de la noul tău fototapet floral. Aceste fototapete de perete optimizează cu măiestrie zona din cameră din punct de vedere vizual. Fiecare cameră poate fi mărită sau redusă automat optic - spațiile uriașe devin cu ușurință mai confortabile și mai intime dacă zona lor pare mai mică. Culorile și formele sunt esențiale pentru a obține un astfel de rezultat.

Culorile strălucitoare, precum și formele volumetrice, sunt o soluție pentru extinderea vizuală. Trandafirii albi, lăcrămioarele, margaretele, orhideele și un copac înflorit de primăvară rezolvă cu usurina această idee. Vizitatorii spațiilor prea mari se vor putea uni cu ușurință în jurul unui punct al încăperii, prin tapet colorat în galben strălucitor, roșu, violet sau o fotografie cu mai multe fotografii montate cu flori.

Extrem de ușor de montat

Fototapetul se lipeste puțin mai diferit față de alte modele de perete. El vine ca un set din mai multe elemente (părți separate ale imaginii) care trebuie combinate exact pentru a reproduce imaginea. Asamblarea este extrem de importantă pentru calitatea finală și strălucirea compoziției. Modelele mai vechi au făcut acest process mai dificil, deoarece majoritatea imaginilor de fundal foto erau ca un puzzle de 10-12 și mai multe piese individuale.

Catalogul nostru contine imagini pentru fototapete moderne care nu vă vor pierde niciodată timpul cu astfel de inconveniențe. Fiecare model este împărțit la numărul minim posibil de detalii 6 sau 9 piese se regasesc doar in tablourile extrem de mari din catalog. Lipirea lor este extrem de ușoară și poate fi făcută bine chiar și de cei fără experiență. Această fotografie frumoasă apare pe peretele tău foarte repede și într-un mod frumos - discrepanțele dintre detalii nu reprezintă un risc.

Ai nevoie de tapet modern - o fotografie cu floare

Fototapetele sunt un capriciu decorativ de designer. Cu toate acestea, se dovedește că prezența lor pe perete nu este lipsită de funcție practică. Probabil știi că sunt un trend cautat în designul interior, dar te gândești să le înlocuiești cu o poză?

Niciun panou sau desen nu ocupă întregul spațiu al peretelui. Acoperind întreaga zonă, acestea devin un accent remarcabil. Rezoluția și tehnologia modernă de imprimare fac restul. Cât de util vă este acest fapt? Amintiți-vă că, pe lângă faptul că sunt extrem de atractive, aceste imagini de fundal nu sunt atât un tapet, cât un accent. Știm că un singur accent umple multe goluri. Care este cel din camera ta?

Dacă mobilați un apartament și veți cumpăra mobilier la comandă, puteți sa umpleți temporar golul vizibil cu tapet foto colorat. Motivele florale si animale sunt cele care captează atenția cu succes, distrăgându-i atenția de la toate celelalte obiecte din incăpere. Ele vor crea același efect în noul tău birou, precum și în salonul nou mobilat al unei cafenele. Tehnica de design este completată de atmosfera calma și căldură care curge din imaginile pe fototapetele cu flori.

Camerele fără ferestre sunt un alt motiv pentru a vă gândi la acest model special de tapet. Dacă lipsește lumina natural din incăpere, acesta este un motiv suficient pentru a plasa crini albi care vor atrage și refracta lumina în cameră. De ce să nu ai trandafiri roșii dacă îți place o atmosferă mai întunecată? Modelele noastre sunt deosebit de frumoase și rezistente la toate tipurile de influențe. În plus, vor ascunde cu succes imperfecțiunile de pe pereții tăi, înlocuindu-le cu buchete de flori, apusuri și grădini de primăvară.

Acest tapet minunat de perete este, de asemenea, extrem de accesibil. Este dificil să găsești o valoare mai acceptabilă pentru atmosfera de design luxoasă pe care o vei primi. Arta abstractă este împovărătoare pentru mulți utilizatori. Vor ceva simplu, proaspăt și colorat pe care să-l vadă cu plăcere fără să facă nimic. Și acestea sunt imaginile noastre de fundal foto.

✅ Cum modifică fototapetele 3D cu imagini cu flori aspectul unei camere ❓


Fototapetele noastre cu flori din gama „Abstraction” se caracterizează prin imagine tridimensională. Adică imprimeul floral este imprimat într-un mod care sporește iluzia de relief. Sentimentul de profunzime e reprezentat de așa natură încât, o parte a camerei să se simtă diferită de un perete neted standard. Poate fi perceput ca o parte convexă sau concavă a interiorului.

✅ Ce fel de cleiuri sunt utilizate pentru lipirea lor - sunt diferite de cleiurile pentru tapetul obișnuit din hârtie ❓


Fototapetele cu imagini florale sunt, de asemenea, pe bază de hârtie, așa că la lipire nu iau în considerare tipul de tapet, ci cel al stratului de bază - ipsos, gips-carton, lemn, ceramică. Pentru a vă scuti de dureri de cap inutile, majoritatea din fototapetelor noastre sunt disponibile cu un adeziv universal inclus în preț, potrivit pentru orice suprafață.

✅ Există o specificație a lipirii fototapetelor - pot începe de la colțul peretelui ❓


Pentru majoritatea oamenilor, este logic ca tapetul și mai ales părțile individuale ale fototapetului să fie lipite de la colțul laturii respective până la mijloc. Cu toate acestea, aceasta este metoda greșită, deoarece cu un perete curbat, locul elementelor următoare va fi deplasat. Este corect să începeți de la mijloc, folosind un fir de plumb sau un nivel pentru a marca o linie verticală. Lipirea tapetului foto arată ca un puzzle, așa că vă recomandăm să premontați poza pe podea pentru a evita eventualele greșeli.