Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapet Abstractie 3D

Produse pe pagină:
Sortare după:

În categoria fototapete abstractie, veți găsi produse frumoase, diferite, de lungă durată și rezistente la impacturi mecanice, capabile să ofere un aspect modern și unic în fiecare cameră. Oferim fototapete de înaltă calitate, atractive, la un preț incredibil de accesibil. Cu ajutorul lor, veți adăuga un chic suplimentar în casa dvs., fără a fi nevoie să vă despartiti de o sumă imensă de bani.

De ce anume abstractie?

Figurile geometrice abstracte și ornamentele arhitecturale reprezintă o tendință majoră în designul interior modern. Cu ajutorul imprimării 3D hi-tech, picturile creează un sentiment de dinamism în camera în care sunt amplasate. Cu unele fototapete tip abstractie, este posibil chiar să creați o iluzie de schimbare a spațiului și a mișcării.

Un perete decorat cu un fototapet abstract poate schimba cu ușurință simțul zonei unei camere. În funcție de forma și dimensiunea figurii abstracte, camera va arăta mai spațioasă sau mai compactă. Tavanul poate fi, de asemenea, vizual mai mare sau mai mic, atâta timp cât printul este selectat bine.

Avantaje:

Avantajelle tuturor produselor din categoria fototapete abstractie sunt indiscutabile. Nu este întâmplător faptul că acest element decorativ de perete este preferat de cei mai importanți designeri de interior din întreaga lume. Fototapetul cu o imagine 3D abstractă este observat în orice locuință modernă și mobilată cu bun gust.

Prețul accesibil al produselor noastre este un bonus pe care nimeni nu l-ar refuza. Știm că, pentru a furniza o locuință elegantă și luxoasă, este nevoie de o investiție financiară serioasă pe care omul obișnuit nu și-o poate permite. Din fericire, cu fototapet abstractie potrivit, fiecare casă poate fi complet transformată fără a fi nevoie de cheltuieli mari ale unor resurse financiare solide.

Alte beneficii ale fototapetelor abstractie de la noi sunt:

Aplicarea pe scară largă

Fototapetele abstractie 3D de perete reprezintă soluția ideală pentru fiecare casă, birou și studiou. Acestea pot fi amplasate în camere de zi, camere pentru copii și dormitoare și chiar în bucătării și băi. Fototapetele noastre sunt ecologice și complet sigure, astfel încât să nu va lipsiți de prezența lor sofisticată în orice cameră de locuit.

Datorită materialelor speciale folosite în fabricare, produsele din această secțiune permit menținerea unei igiene excelente în încăpere. Fototapetele abstracte pe care le oferim sunt rezistente la umiditate și la zgârieturi. Ele pot fi curățate în mod regulat cu o cârpă umedă, fără riscul de deteriorare și de albire.

Aplicare usoara

Fototapete abstracție constitue un număr minim de componente. Acest lucru facilitează foarte mult sarcina de a le plasa pe perete. Este cu siguranță mai ușor să conectați o imagine compusă din 3-6 elemente decât să încercați să conectați un număr mare de detalii mai mici.

Modul modern de fabricație permite gospodăriilor să-și monteze fototapetele abstracte de sinestatator. Nu mai aveți nevoie de experiență solidă și abilități de maestru pentru a evita asamblarea incorectă a imaginii de fundal. Mai mult, datorită finisajului său lucios, tapetul ascunde inteligent imperfecțiunile mici în tencuiala pereților.

Soluție modernă, economică

Fototapetele de tip Abstractie reprezintă o soluție interioară originală, dar și foarte accesibilă. Viteza cu care o cameră poate fi complet transformată este pur și simplu uimitoare. Uitați de reparațiile nesfârșite scumpe și de lunga durata. Chiar astăzi casa ta ar putea suferi o schimbare completă.

Având în vedere prețul avantajos al produselor noastre, trebuie subliniat faptul că la orice produs avem o calitate excelentă a imprimării cu imagini de înaltă rezoluție. Tehnologia speciala de imprimare conduce la realizarea de imagini vii cu culori strălucitoare și forme dinamice capabile să facă orice cameră să prindă viață în fața ochilor tăi.

Imprimarea abstractă pe tapetul foto aduce un sentiment distinct și obsedant de originalitate oricărui perete. Cu siguranță nu este potrivit pentru fanii stilului conservator în mobilier și poate transforma orice încăpere în câteva minute, făcând adevărate minuni prin iluzie optică. Magazinul „Degrets” are o categorie de imagini de fundal foto 3D pe tema „Abstracție”, combinația dintre un aspect impresionant și materiale de calitate este completarea perfectă a unui interior luxos pentru orice sufragerie sau dormitor.

Când te uiți prin catalogul nostru, vei vedea că „abstract” nu este întotdeauna sinonim cu „obscur”, dar în selecția noastră înseamnă „original”. Produsele noastre creează o atmosferă modernă neconvențională într-o cafenea, restaurant, local de băuturi și seră, precum și în orice galerie de artă sau salon. Printre acestea există combinații geometrice interesante, fotografii de peisaj incredibil de realiste, precum și imitații minunate de placare din materiale naturale. 

Fotografii 3D și printuri de tipul „imagine de artă  

Cele mai atractive modele ale noastre sunt imaginile de perete 3D care transportă literalmente participanții într-o altă atmosferă. Nu ți-a fost niciodată mai greu să crezi că peretele de vizavi de tine nu se mișcă, nu este acoperit de pietricele bombate, lumini intermitente, flori, diamante sau atomi plutitori, nu strălucește, nu se învârte sau duce la un intrarea în tunel sau o cameră secretă. Dintre toate acoperirile decorative care creează o emoție în utilizator, imaginile de fundal foto 3D cu imagini tridimensionale reprezintă un real progres în arta interioară.

Picturile realiste „viața pe ecran” sunt completate de modele cu imitații uimitor de autentice ale pardoselilor naturale. Odată cu ele, pereții par a fi acoperiți cu lemn natural, piatră, cărămidă, zidărie, ipsos, marmură, verdeață proaspătă, chiar și decorațiuni „de epocă”. Sunt cea mai reușită alegere pentru o cameră planificată, lounge sau colț în stil rustic, dar valoarea materialelor naturale depășește în mod surprinzător bugetul tău.

Fotografia extrem de detaliată cu culori selectate cu precizie până la cele mai fine nuanțe este o copie vizuală excelentă a materialelor naturale naturale. Utilizatorii sunt chiar surprinși când ating o bază de hârtie lucioasă în loc de suprafața aspră așteptată. Spre deosebire de majoritatea exemplarelor, tapetul imitație 3D nu ia din eleganța interiorului - diferența vizibilă față de original este aproape imposibilă, iar achiziția lui vă va aduce doar economii.

Fotografiile cu peisaje imprimate și picturi sunt și mai impresionante. Pentru tapetul foto, este de obicei selectată o imagine macro cu rezoluție și tonalitate excelente, care iese în evidență în categoria „Abstracție”. Catalogul nostru oferă scene naturale, desene tematice, combinații interesante de motive și imagini relaxante, fiecare dintre acestea fiind un accent interior de neuitat. Printre acestea, veți găsi opțiuni potrivite pentru fiecare cameră din locuința dumneavoastră, dar și pentru spații de birouri, camere dintr-un complex turistic sau un lounge într-o unitate de divertisment.

Materiale si dimensiuni

Fotografiile minunate din magazinul nostru sunt tipărite conform celor mai noi tehnologii în imprimarea tapetului foto 3D. Produsele sunt realizate din hârtie extrem de rezistentă la rupere și la perforare, colorată cu cerneluri care nu se estompează, care își păstrează intensitatea nuanțelor pentru anii următori. Sunt rezistente la umezeală și la efectele termice puternice, motiv pentru care sunt foarte preferate chiar și pentru spațiul de bucătărie și baie.

La noi veți găsi și baze de flizolin de înaltă calitate, care vă pot decora pereții timp de zeci de ani. Un produs nețesut din celuloză fibroasă presată și poliester, acestea sunt de obicei acoperite cu un strat de vinil în relief care adaugă rezistenței ridicate și aspectului interesant.

Aceste oferte din catalogul nostru apar ca peisaje frumoase înrămate din mai multe fotografii. Produsele din selecția noastră sunt de diferite dimensiuni și sunt disponibile ca un set de mai multe piese diferite. Avem potrivite pentru aproape orice cameră.

✅ Ce este diferit la tapetul abstract ❓


Tapetele abstracte sunt mai potrivite pentru interioarele moderne și avangardiste. Au capacitatea de a schimba vizual dimensiunea spațiului corespunzător. În funcție de mărimea și culorile figurilor, camerele par mai mici și confortabile, precum și mai spațioase și aglomerate.

✅ Există o diferență în tehnica de așezare❓


Nu. Imprimarea/imaginea nu are nicio influență asupra modului de montare. Urmați aceiași pași ca și atunci când plasați celelalte tapete foto, dar este important ca elementele individuale să fie așezate strâns unele lângă altele, fără a se suprapune. Pentru o fixare mai ușoară a pieselor, este bine să acoperiți pereții cu lipici, nu tapetul.

✅ Ce înseamnă 3D❓


Imaginile de fundal foto cu abstracție au o imagine tridimensională, ceea ce înseamnă că atunci când sunt privite din față și într-un unghi, privitorul are sentimentul unei figuri reale, mai degrabă decât să observe o fotografie. Unele elemente au adâncime, iar altele formează iluzia convexității și reliefului. În general, se creează mai degrabă un sentiment de mișcare decât o imagine statică.