Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Abstractie

Produse pe pagină:
Sortare după:

În categoria fototapete abstractie, veți găsi produse frumoase, diferite, de lungă durată și rezistente la impacturi mecanice, capabile să ofere un aspect modern și unic în fiecare cameră. Oferim fototapete de înaltă calitate, atractive, la un preț incredibil de accesibil. Cu ajutorul lor, veți adăuga un chic suplimentar în casa dvs., fără a fi nevoie să vă despartiti de o sumă imensă de bani.

De ce anume abstractie?

Figurile geometrice abstracte și ornamentele arhitecturale reprezintă o tendință majoră în designul interior modern. Cu ajutorul imprimării 3D hi-tech, picturile creează un sentiment de dinamism în camera în care sunt amplasate. Cu unele fototapete tip abstractie, este posibil chiar să creați o iluzie de schimbare a spațiului și a mișcării.

Un perete decorat cu un fototapet abstract poate schimba cu ușurință simțul zonei unei camere. În funcție de forma și dimensiunea figurii abstracte, camera va arăta mai spațioasă sau mai compactă. Tavanul poate fi, de asemenea, vizual mai mare sau mai mic, atâta timp cât printul este selectat bine.

Avantaje:

Avantajelle tuturor produselor din categoria fototapete abstractie sunt indiscutabile. Nu este întâmplător faptul că acest element decorativ de perete este preferat de cei mai importanți designeri de interior din întreaga lume. Fototapetul cu o imagine 3D abstractă este observat în orice locuință modernă și mobilată cu bun gust.

Prețul accesibil al produselor noastre este un bonus pe care nimeni nu l-ar refuza. Știm că, pentru a furniza o locuință elegantă și luxoasă, este nevoie de o investiție financiară serioasă pe care omul obișnuit nu și-o poate permite. Din fericire, cu fototapet abstractie potrivit, fiecare casă poate fi complet transformată fără a fi nevoie de cheltuieli mari ale unor resurse financiare solide.

Alte beneficii ale fototapetelor abstractie de la noi sunt:

Aplicarea pe scară largă

Fototapetele abstractie 3D de perete reprezintă soluția ideală pentru fiecare casă, birou și studiou. Acestea pot fi amplasate în camere de zi, camere pentru copii și dormitoare și chiar în bucătării și băi. Fototapetele noastre sunt ecologice și complet sigure, astfel încât să nu va lipsiți de prezența lor sofisticată în orice cameră de locuit.

Datorită materialelor speciale folosite în fabricare, produsele din această secțiune permit menținerea unei igiene excelente în încăpere. Fototapetele abstracte pe care le oferim sunt rezistente la umiditate și la zgârieturi. Ele pot fi curățate în mod regulat cu o cârpă umedă, fără riscul de deteriorare și de albire.

Aplicare usoara

Fototapete abstracție constitue un număr minim de componente. Acest lucru facilitează foarte mult sarcina de a le plasa pe perete. Este cu siguranță mai ușor să conectați o imagine compusă din 3-6 elemente decât să încercați să conectați un număr mare de detalii mai mici.

Modul modern de fabricație permite gospodăriilor să-și monteze fototapetele abstracte de sinestatator. Nu mai aveți nevoie de experiență solidă și abilități de maestru pentru a evita asamblarea incorectă a imaginii de fundal. Mai mult, datorită finisajului său lucios, tapetul ascunde inteligent imperfecțiunile mici în tencuiala pereților.

Soluție modernă, economică

Fototapetele de tip Abstractie reprezintă o soluție interioară originală, dar și foarte accesibilă. Viteza cu care o cameră poate fi complet transformată este pur și simplu uimitoare. Uitați de reparațiile nesfârșite scumpe și de lunga durata. Chiar astăzi casa ta ar putea suferi o schimbare completă.

Având în vedere prețul avantajos al produselor noastre, trebuie subliniat faptul că la orice produs avem o calitate excelentă a imprimării cu imagini de înaltă rezoluție. Tehnologia speciala de imprimare conduce la realizarea de imagini vii cu culori strălucitoare și forme dinamice capabile să facă orice cameră să prindă viață în fața ochilor tăi.