Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete pentru copii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fototapet Degrets - transformați camera copii într-un adăpost preferat al copilului Dvs.

Nu e un secret că copiii au o imaginație bogată. Ei trăiesc în lumea de basm a personajelor animate preferate unde se simt fericiți, liberi și liniștiți. Cea mai simplă modalitate de a face camera copilului Dvs. mai atrăgătoare și confortabilă este să folosiți o decorare pentru pereți potrivită. Cu ea veți atinge două efecte foarte importante - pe de o parte veți acoperi un perete plictisitor și gol, iar pe de altă veți ajuta copilul Dvs. să fie mereu printre prietenii lui de basm.

Pentru a aduce o bucurie copiilor și nu mai puțin părinților lor, noi cei de la magazinul Degrets am creat o categorie specială dedicată fototapet pentru copii. Abundența de sujete interesante vă va ajuta să descoperiți o decorare potrivită pentru camera copilului Dvs. Atâta timp cât știți care sunt personajele, basmele sau filmele desenate lui preferate, Dvs. veți putea repede și ușor să faceți alegerea corectă. Diversitatea de dimensiuni vă va permite să decorați camera copilului fără a fi nevoie să faceți un compromis cu mobilarea sau să schimbați drastic interiorul.

100% siguranță pentru copilul Dvs.

Siguranța și sănătatea copiilor este prioritatea numărul 1 pentru orice părinte. Alegând oricare dintre fototapetele noastre pentru copii, puteți fi complet liniștiți că nimic nu amenință sănătatea ființei Dvs. celei mai dragi. Fototapet noastre pentru copii sunt făcute din materiale 100% pure ecologic și sunt tipărite cu cerneluri apoase speciale care nu emit un miros neplăcut sau substanțe toxice în camera copilului.

Toate produsele din această categorie sunt creația unor producători de tapete de vârf, ceea ce garantează atât lipirea lor mai ușoară cât și rezistența lor excepțional de înaltă. Fototapet în camera copilului Dvs. se va păstra neschimbat timp de ani și singurul motiv pentru care l-ați schimba va fi creșterea copilului Dvs. și nu deformarea și deteriorarea decorării.