Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete pentru copii

Produse pe pagină:
Sortare după:

Fototapet Degrets - transformați camera copii într-un adăpost preferat al copilului Dvs.

Nu e un secret că copiii au o imaginație bogată. Ei trăiesc în lumea de basm a personajelor animate preferate unde se simt fericiți, liberi și liniștiți. Cea mai simplă modalitate de a face camera copilului Dvs. mai atrăgătoare și confortabilă este să folosiți o decorare pentru pereți potrivită. Cu ea veți atinge două efecte foarte importante - pe de o parte veți acoperi un perete plictisitor și gol, iar pe de altă veți ajuta copilul Dvs. să fie mereu printre prietenii lui de basm.

Pentru a aduce o bucurie copiilor și nu mai puțin părinților lor, noi cei de la magazinul Degrets am creat o categorie specială dedicată fototapet pentru copii. Abundența de sujete interesante vă va ajuta să descoperiți o decorare potrivită pentru camera copilului Dvs. Atâta timp cât știți care sunt personajele, basmele sau filmele desenate lui preferate, Dvs. veți putea repede și ușor să faceți alegerea corectă. Diversitatea de dimensiuni vă va permite să decorați camera copilului fără a fi nevoie să faceți un compromis cu mobilarea sau să schimbați drastic interiorul.

100% siguranță pentru copilul Dvs.

Siguranța și sănătatea copiilor este prioritatea numărul 1 pentru orice părinte. Alegând oricare dintre fototapetele noastre pentru copii, puteți fi complet liniștiți că nimic nu amenință sănătatea ființei Dvs. celei mai dragi. Fototapet noastre pentru copii sunt făcute din materiale 100% pure ecologic și sunt tipărite cu cerneluri apoase speciale care nu emit un miros neplăcut sau substanțe toxice în camera copilului.

Toate produsele din această categorie sunt creația unor producători de tapete de vârf, ceea ce garantează atât lipirea lor mai ușoară cât și rezistența lor excepțional de înaltă. Fototapet în camera copilului Dvs. se va păstra neschimbat timp de ani și singurul motiv pentru care l-ați schimba va fi creșterea copilului Dvs. și nu deformarea și deteriorarea decorării.

Mobilierul unei camere pentru copii are o multime de caracteristici. Unul dintre principalele detalii în realizarea interiorului este culoarea pereților. Mulți clienți aleg să acopere pereții cu tapet, impresionați de propunerile frumoase și moderne care se găsesc pe piață. Degrets vă oferă o alegere excelentă cu o selecție largă de tapet pentru copii, decorând camera copiilor într-un mod unic.

De ce să alegeți una dintre ofertele noastre?

Fototapetele pentru copiii noștri sunt realizate din material de primă clasă, cu culori strălucitoare, saturate și desene cu adevărat frumoase. De fapt, nu este necesar să le cumpărați doar pentru camera copiilor. Dacă doriți, puteți acoperi tot apartamentul cu ele, pentru fericirea copiilor.

Fototapetele pentru camerele copiilor se găsesc destul de ușor și sunt la prețuri accesibile. Sunt atât de populare încât se găsesc în aproape orice magazin de mobilă și decorațiuni. Propunerile noastre diferă de celelalte prin varietatea uriașă de basme populare. Le-am selectat foarte atent pentru a satisface gustul fiecăruia dintre clienții noștri mici.

Cu siguranță vor fi impresionați de fototapetele colorate pentru copii online la un preț bun, cu ajutorul cărora îi poți oferi copilului tău o priveliște magică în fiecare zi. Pentru a economisi multe ore de cautat și cumpărături, poți profita ușor și rapid de cumpărături online care devin din ce în ce mai relevante. 

Catalogul nostru are modele atent selectate, potrivite atât pentru băieți, cât și pentru fete. Scenele de basm preferate cu un design unic pot prinde viață pe peretele din camera copilului tău, dacă alegi un model din colecția noastră. Printre tablouri veți găsi scene clasice din „Scufița Roșie”, „Winnie the Pooh” și prințesele Disney preferate. Există și scene din „SpongeBob”, „Masha și Ursul”, „ Degețica” și „Ariel”.

Pentru pasionații de viteză, avem de oferit imagini speciale cu mașini. Varietatea din catalogul nostru este într-adevăr suficientă pentru a satisface toate dorințele clientilor noștri mici, iar calitatea imaginilor de fundal este dovedită. Fototapetul este format dintr-un set din mai multe părți, care se lipesc cu un adeziv special.

Acoperă fiecare centimetru al peretelui, fiind posibil să ascundeți unele defecte și mici imperfecțiuni de pe pereți. Fototapetele noastre grozave pentru copii pentru perete se pun ușor, sunt durabile, și pline de culori strălucitoare saturate cu un design cu adevărat uimitor. Răsfoind galeria, chiar și clienții noștri vârstnici atrași de imaginile frumoase vor fi tentați să cumpere un fototapet,.

Viziunea unică a desenelor nu este singura calitate a imaginilor de fundal foto pe care le oferim. Sunt practice și de lungă durată, iar cu ofertele noastre poți economisi bani la reparații minime, deoarece fototapetele ascund unele zgârieturi și nereguli pe tencuială. Totuși, descrierea ar fi incompletă dacă nu observăm că imaginile noastre de fundal pentru copii sunt la prețuri unice.

Compozițiile mai mari sunt mai scumpe, dar sunt mai ieftine aici decât in alte magazine, mai ales având în vedere dimensiunile mari și materialele de înaltă calitate folosite la realizarea produselor. Diferitele imagini sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni. Avem soluții potrivite atât pentru camera de copii mică cât și pentru cea mai spațioasă.

Prin magazinul nostru online ai ocazia să-i oferi copilului tău fototapete minunate pentru copii la prețuri accesibile, pe care le poți schimba imediat dupa ce deveniți fan al unui nou basm. Preferințele copiilor se schimbă des, dar din această cauză catalogul nostru are o gamă largă de tablouri cu basme.

✅ Fototapetele pentru copii se pot curăță❓


Fototapetele noastre pentru copii sunt concepute pentru a fi curățate de murdăria standard cu o cârpă uscată sau ușor umedă. Din păcate, este dificil să îndepărtați urmele de fulmasters și stilou din ele. Urmele de alimente și băuturi trebuie curățate imediat. Starea lor pe placare va permite pătrunderea intr-o adâncime care nu poate fi curățată.

✅ Sunt sigure pentru sănătatea copiilor❓


Fototapetele noastre pentru copii sunt 100% sigure și pot fi folosite chiar dacă copilul dumneavoastră suferă de alergii. Nici tapetul și nici cleiurile folosite pentru lipirea lor nu emană în aer un miros neplăcut și substanțe toxice. Constituie un decor ecologic, igienic și cu buget redus.

✅ Cum să alegi dimensiunea tapetului❓


Dimensiunea fototapetului, indiferent dacă este pentru camera copilului sau pentru altă cameră, depinde în întregime de suprafața peretelui liber. Înainte de a alege tapetul, trebuie să determinați locația acestuia. Măsurați spațiul pe care doriți să-l acoperiți, ținând cont de prezența mobilierului care ar putea ascunde o parte din imagine. De obicei, este mai bine să alegeți un tapet mic în loc de unul mare, care va fi parțial acoperit de mobilier.