Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Peisaje

Produse pe pagină:
Sortare după:

Trăiți într-un oraș gri și zgomotos de la care vreți să evadați după ce călcați pragul casei Dvs. confortabile? Cea mai ușoară metodă de a realiza o astfel de evadare este să alegeți o decorare pentru pereți potrivită. Magazinul pentru tapete Degrets știe cât de important este pentru consumatori să găsească o modalitate ușoară, accesibilă și ieftină de a conferi mai mult confort și stil casei, biroului sau spațiului lor comercial - cu fototapet peisaje.

Printre fototapet pentru pereți oferite de Degrets probabil cele mai căutate și preferate sunt modelele ce înfățișează niște peisaje frumoase, liniștitoare și care captivează imaginația. Cu ajutorul unui peisaj exotic frumos veți putea să reînviați chiar și cea mai întunecată și neatrăgătoare încăpere. Pereții goi și plictisitori nu vă mai vor îngrijora, iar deficitul de ferestre care să descopere vederi ce opresc respirația va fi compensat ușor și repede.

Căutați calitate - încredeți-vă în Degrets

Consumatorul modern este excepțioinal de pretențios nu doar către imaginea de pe 3d fototapet peisaje, dar și către calitatea lui ca material și mod de tipărire. Dacă fototapetele folosite în trecut au avut o calitate a imaginii joasă și o viață a hârtiei foarte scurtă, modelele de azi răspund celor mai înalte standarde europene și mundiale. Calitatea înaltă a foto tapetelor din categoria “Peisaje” se datorează hârtiei speciale pe care se tipăresc pozele. Asta ajută nu doar la o lipire a tapetului mai ușoară, dar și la viața de exploatare mult mai lungă a decorării de pereți.

Metodele de tipărire folosite la crearea tuturor modelelor noastre sunt rodul unei munci și unor cercetări de lungă durată. Chiar și observat de aproape, peisajul de pe tapet va fi tot atât de strălucitor și viu, iar culorile nu vor păli timp de mulți ani indiferent de gradul de iluminare în cameră sau de modul de curățare a pereților. Toate fototapetele din categorie Peisaje sunt tipărite cu cerneluri 100% pure ecologic care nu emit mirosuri neplăcute și substanțe toxice în încăperi.

Va place sa calatoriti? Atunci cu siguranță  ramaneti total captivati de colecția de 3d fototapet la un pret bun cu peisaje natura a magazinului Degrets. Usor de montat in mod extrem de eficient de a decora peretii in orice spatiu al casei tale, sunt un accent minunat pentru biroul tau, galerie si cafenea. Imaginile impresionante ale pădurii, coastei și munților sunt combinate cu motive mai abstracte, care seamănă cu o ilustrație de basm.

Picturile atractive par atât de reale încât transportă observatorul direct în spațiul pe care îl înfățișează. Cu toții avem un tip de priveliște preferat și o destinație de vis. În catalogul nostru veți găsi reproducerea exactă sau similară, care vă va face să vă simțiți mai proaspăt, mai pozitiv și mai relaxat.

Foto tapet pentru acasă, birou și loc de distractie

Trece prin viața zilnic cu privirea a unui oraș pe care îl iubești în diferitele sale anotimpuri. Acest lucru este acum foarte posibil cu minunata tehnologie de imprimare a produselor noastre. Se potrivesc aproape în orice tip de interior, fiecare cu o emoție complet separată și foarte influentă.

Acesta creează instantaneu un aspect modern, de artă, minimalist și extravagant al camerei. Trebuie doar să decizi dacă ai nevoie de un accent pentru sufragerie, bucătărie și de ce nu pentru noul tău birou? Magazinul nostru oferă o mare varietate de desene frumos prelucrate, inclusiv tapet durabil din flis cu motive tematice - cea mai bună soluție pentru bucătărie.

Iubitorii de vederi și teme de mare vor fi fascinați de propunerile care ocupă cel mai mult spațiu din catalogul nostru. Peisaj de exotice natura, cascade, coastă, far, dig retras, țărmuri stâncoase inaccesibile, plajă pustie, navă la apus - fiecare opțiune aduce o paletă bogată de emoții complet diferite, ceea ce le face atât de interesante și preferate.

Ar crea o atmosferă minunată de relaxare pe peretele dormitorului tău. Cu toate acestea, naturile sentimentale nu vor ezita să pună ilustrații de tapet în sufragerie, prezentându-le cu mândrie prietenilor lor. Mulți consumatori probabil vor să romanticizeze spațiul bucătăriei cu o vedere similară - de fapt, ar arăta cu adevărat minunat chiar aici, dacă gazdele ar fi orientate către așa-zisul. Stilul provensal.

Depinde doar de preferințele tale cum te vei simți în următoarele luni și ani. 3d Fototapetul este, de asemenea, un mijloc extrem de practic de a ascunde micile defecte de pe pereți în cel mai frumos mod posibil.

Bogăție de dimensiune și funcționalitate

Gama noastră largă de produse abundă într-o varietate de picturi murale cu peisaje cu motive, stări și nuanțe radical diferite. De asemenea, oferim mai multe dimensiuni pentru fiecare produs din catalog. Aceste imagini de fundal sunt concepute pentru a fi plasate oriunde doriți! Designul lor este celălalt truc interior care ajută la transformarea unui spațiu în spațiul tău personal. Selecția noastră prezintă soluții potrivite pentru locuință, noul birou, galerie, restaurant, complex hotelier și orice cameră al cărei mobilier este important pentru tine.

Cu modelele noastre puteți economisi chiar și bani pe mobilier inutil. Fotografia colora cu rezoluție și culori uimitoare eclipsează toate obiectele din cameră. Nu întâmplător, produsele noastre sunt unul dintre cele mai influente accente pentru interior. Am selectat chiar în acest scop peisaje urbane și marine nerealist de frumoase. Fiecare model are o garanție de înaltă calitate.

Consultanții noștri sunt online în orice moment pentru întrebări care rămân neclare. Comanda online este rapidă, ușoară și va ocupa foarte puțin din bugetul dvs. Vă dorim cumpărături plăcute, prieteni!

✅ Am nevoie de un specialist pentru a monra fototapetul ❓


Este dificil să răspunzi fără echivoc la această întrebare. Mulți dintre clienții noștri rezolva singuri lipirea tapetelor și fototapetelor, dar există și cei care preferă să lase sarcina în mâinile unui profesionist. Totul depinde de experiența ta și de încrederea în propriile tale abilități. Daca nu esti sigur ca te vei descurca bine, cauta o persoana cu experienta si competenta.

✅ Cum să lipesc fototapetul ❓


Ne grăbim să clarificăm că fototapetele moderne constau din mult mai puține părți decât cele din trecut. Acest lucru facilitează foarte mult operațiunea de lipire, deoarece îmbinările sunt mai mici, iar acestea sunt momentul cel mai problematic. În general, procedura este simplă - pentru aplicare se folosesc lipici și o perie. Experții recomandă să ungeți peretele cu lipici și să pulverizați ușor partea din spate a fiecărei părți a fototapetului cu apă. Prin acest lucru mult mai ușor puteti să mutați detaliile de pe perete pentru a rămâne la locul potrivit. Uniți piesele strâns împreună, astfel încât să nu se formeze goluri.

✅ Contează ce peisaj aleg ❓


Ceea ce contează în alegere nu este atât tipul de imagine (în acest caz un peisaj), cât culorile. Pentru camerele mici este mai bine să alegeți nuanțe mai deschise (însorite) care fac camera mai spațioasă din punct de vedere optic și invers - spațiile prea mari devin mai confortabile și mai plăcute cu picturi mai colorate și mai multe straturi.