Filtrați căutările
  • Marimea picturilor murale
Filtra căutarea

Fototapete Peisaje

Produse pe pagină:
Sortare după:

Trăiți într-un oraș gri și zgomotos de la care vreți să evadați după ce călcați pragul casei Dvs. confortabile? Cea mai ușoară metodă de a realiza o astfel de evadare este să alegeți o decorare pentru pereți potrivită. Magazinul pentru tapete Degrets știe cât de important este pentru consumatori să găsească o modalitate ușoară, accesibilă și ieftină de a conferi mai mult confort și stil casei, biroului sau spațiului lor comercial - cu fototapet peisaje.

Printre fototapet pentru pereți oferite de Degrets probabil cele mai căutate și preferate sunt modelele ce înfățișează niște peisaje frumoase, liniștitoare și care captivează imaginația. Cu ajutorul unui peisaj exotic frumos veți putea să reînviați chiar și cea mai întunecată și neatrăgătoare încăpere. Pereții goi și plictisitori nu vă mai vor îngrijora, iar deficitul de ferestre care să descopere vederi ce opresc respirația va fi compensat ușor și repede.

Căutați calitate - încredeți-vă în Degrets

Consumatorul modern este excepțioinal de pretențios nu doar către imaginea de pe fototapet peisaje, dar și către calitatea lui ca material și mod de tipărire. Dacă fototapetele folosite în trecut au avut o calitate a imaginii joasă și o viață a hârtiei foarte scurtă, modelele de azi răspund celor mai înalte standarde europene și mundiale. Calitatea înaltă a fototapetelor din categoria “Peisaje” se datorează hârtiei speciale pe care se tipăresc pozele. Asta ajută nu doar la o lipire a tapetului mai ușoară, dar și la viața de exploatare mult mai lungă a decorării de pereți.

Metodele de tipărire folosite la crearea tuturor modelelor noastre sunt rodul unei munci și unor cercetări de lungă durată. Chiar și observat de aproape, peisajul de pe tapet va fi tot atât de strălucitor și viu, iar culorile nu vor păli timp de mulți ani indiferent de gradul de iluminare în cameră sau de modul de curățare a pereților. Toate fototapetele din categorie Peisaje sunt tipărite cu cerneluri 100% pure ecologic care nu emit mirosuri neplăcute și substanțe toxice în încăperi.