3D Tapet Autocolant

Produse pe pagină:
Sortare după:

Tapetulautocolant 3D este omodalitate nouă și extrem de la modă de a decora pereții. Fabricat din spumă camaterial de bază. Realizat într-unmontaj pe perete cu efect natural de cărămidă. Dimensiunea unei foi estede 77 * 70 cm și grosime de 6 mm, 70 * 70 cm și grosime de 6 sau 8 mm, 70 * 60 cm și grosime de 8 mm sau 60 * 60 cm și grosime de 10 mm iar greutatea este de aproximativ 190 g.

Caracteristicile produsului:

  • Imaginile de fundal autoadezive sunt realizate din spumămoale 3D care împiedică rănirea copiilor și poate fi curățată cu un bureteumed.
  • Sigur și ecologic, non-toxic și inodor, potrivit pentruorice cameră.
  • Efect 3D realist al cărămizilor naturale, stil modern șicontemporan.
  • Modul diferit de plasare prin aranjare aleatorie aelementelor și a diferitelor modalități de decorare a camerei.
  • Imaginile de fundal 3D sunt ușor de pus. Ele pot fi tăiatela alegerea dvs. (folosind o foarfecă sau o lamă de foarfece)

Puteți să obțineți mai multe informații despre produse,examinând videoclipurile de mai jos:

Video 1:

Video 2:

Magazinul online Degrets vă oferă posibilitatea de a atinge cele mai recente evoluții în decorul interior. Bun venit la categoria care oferă o varietate incredibilă de tapeturi 3D autoadezive pentru dormitor, bucatarie, hol, living. Aici oferim cel mai accesibil și convenabil mod de a decora pereții oricărei camere din casa dvs. confortabilă, creând efectul unui perete de cărămidă, zid de piatră și de ce nu placare cu marmură?

Relief care nu strica

Fata in relief din pietre, granit si marmura au un aspect extrem de luxos. Pereții acoperiți cu un astfel de material capătă un aspect foarte elegant. La prima vedere, este clar că s-au cheltuit mulți bani pentru construcția interiorului. Oferim tuturor celor care nu au un buget nelimitat pentru mobilarea casei o soluție super rentabilă - tapet autoadeziv pentru dormitory si bucatarie în relief.

Relieful căptușelii se realizează cu ajutorul spumei de polietilenă, modelată pentru a arăta ca material de construcție real - piatră și cărămidă. Ce știm despre polietilenă? Probabil cea mai importantă caracteristică este rezistența completă la apă. Învelișul de perete de tipul în cauză poate fi spălat și umezit fără risc pentru baza de cărămidă/lemn de dedesubt.

Tapeturile noastre 3D autoadezive nu sunt doar uimitor de frumoase. Ele conferă o moliciune incredibilă peretelui pe care sunt așezate. Dacă aveți micuți răutăcioși cărora le place să alerge și să se joace, cu acest decor orice lovitură accidentală nu va fi altceva decât distracție. Durerea și traumele cauzate de căptușeli dure sunt complet excluse aici.

Vă puteți descurca cu aplicarea lui absolut singuri

Tapetul este acceptat ca material de fațare, pe care orice meșter de acasă îl poate instala singur. Adevărul este că căptușelile din hârtie necesită o precizie considerabilă, un simț al simetriei și un pic de dexteritate. Pentru a fi instalate sunt necesari adezivi de diferite baze si consistenta, in functie de tipul de tapet pentru living, dormitor, bucatarie – vinil, PVC, hartie etc.

Avantajul imaginilor de fundal autoadezive inovatoare constă nu numai în prețurile lor accesibile, ci și în ușurința instalării. Vă economisesc bani pe cleiuri și pensule de vopsea, precum și timp, care este adesea cea mai rară resursă a noastră. Așezarea tapetului din spumă PE este la fel de ușoară ca o joacă de copii. Datorită bazei lor adezive, suprafețe mari din interior pot fi acoperite într-un timp foarte scurt.

Materialul din polietilenă este extrem de ușor de tăiat. Pânzele pot fi tăiate și modelate folosind foarfece și, de asemenea, cu un cuțit cu model. Foile simple măsoară 77 x 70 cm. Ele pot fi așezate orizontal sau vertical după dorință. Îmbinarea elementelor se putea face în mod standard - prin lipirea strânsă a plăcilor între ele, precum și prin înglobare, prin tăierea unor găuri prin care să se efectueze îmbinarea.

Metoda de lipire a tapetului autoadeziv ieftin în relief pentru perete este cât se poate de simplă. Trebuie doar să dezlipiți cu atenție autocolantul de protecție și să așezați elementul pe perete cu partea adezivă. Cu o presiune ușoară, vei ajuta tapetul autocolant să se așeze strâns și ferm pe bază. Nu vă faceți griji cu privire la posibilele deteriorări ale căptușelii. Este dens și foarte rezistent la presiune.

Fără emisii toxice și fără miros neplăcut - ideal pentru dormitoare și camere pentru copii

Unele tipuri de materiale de placare din plastic conțin ingrediente toxice, iar altele, deși sigure, emit un miros neplăcut în camera în care sunt amplasate. Aceste proprietăți fac ca produsele în cauză să nu fie aplicabile în anumite încăperi rezidențiale, cum ar fi dormitoarele și camerele pentru copii. Carcasa este complet diferită cu cea mai recentă dezvoltare - ​​tapetele cu spumă 3D.

Polietilena este un polimer netoxic și complet sigur folosit chiar și pentru ambalarea alimentelor. Nu emana niciun miros, asa ca utilizarea sa in camerele de dormit si odihna este absolut potrivita. În plus, este perfect rezonabil să acoperiți pereții creșei cu acest tip de tapet pentru a vă proteja copilul de răni dacă doar merge sau se mișcă prea încrezător fără să-i acorde atenție.

In catalogul nostru veti gasi minunate tapete 3D autoadezive in culori proaspete, cu care veti aduce o nota proaspata spatiului personal al copilului dvs. Avem modele Brick Wall vopsite în albastru, galben, roz, verde și portocaliu. Alegerea dvs poate fi adaptată sexului copilului, precum și nevoilor camerei – o nuanță mai deschisă pentru un plus de simplitate vizuală, de exemplu.

Izolație termică și fonică excelentă

Fiecare model de tapet 3D autoadeziv penru living hol are proprietăți izolante unice. Elementele au o densitate mare de 6 mm, datorită căreia au capacitatea de a izola un spațiu dat de zgomotele externe și temperaturile adverse. Însăși textura profilelor este caldă și plăcută la atingere. Complet opusul tencuielilor standard și căptușelilor decorative din hârtie, ceramică și PVC.

Este logic să investiți în tapet autoadeziv din spumă PE dacă doriți să îmbunătățiți eficiența energetică a casei dvs. Costurile dvs. de încălzire iarna și aer condiționat vara vor scădea semnificativ, din cauza incapacității temperaturilor exterioare de a le afecta pe cele ale spațiilor închise. Luați în considerare această opțiune dacă aveți camere orientate spre nord și mai mulți pereți exteriori.

Curățarea este complet posibilă

Este dificil, și uneori chiar imposibil, să menții un nivel ridicat de igienă atunci când un perete este acoperit cu tencuială obișnuită sau tapet de hârtie. Lucrurile stau cu totul altfel, însă, cu tapeturile tridimensionale din polietilenă autoadezive. Datorită rezistenței lor complete la apă, sunt o soluție excelentă pentru peretii bucătăriei și de ce nu și pentru baie.

Materialul din care sunt confectionate nu este deteriorat nici de stropi de apa si nici de umezirea directa. În același timp, lipirea lor este extrem de densă și puternică. În loc să planificați o renovare costisitoare și complicată a băii, este mai bine să lipiți pur și simplu acest tip de decor pe plăcile vechi și inestetice de faianță.

Curățarea ar putea fi făcută într-un mod diferit - cu un burete moale și detergent, precum și cu o cârpă umedă din microfibră. Puteti spala direct peretii cu jetul de dus mobil, in cazul in care acestea sunt aplicate intr-o baie. În această secțiune a magazinului nostru online, este prezentată o soluție universală potrivită pentru fiecare cameră din casa ta.

Nu mai amânati reparația planificată

Planuiti de mult o renovare a locuintei tale, care din motive financiare sau de alta natura inca nu poate fi realizata? Ei bine, cu tapet living pe un perete 3d frumos și super funcțional pentru pereți, nu aveți nevoie de mulți bani sau de o echipă de construcții pentru a vă transforma casa într-un loc confortabil, modern și locuibil.

Nu aveți nevoie de unelte pentru a lipi tapetele autoadezive 3D ieftin moi și dense. Aveti nevoie doar de gust și imaginație creativă. Proiectele posibile cu acest produs de placare sunt numeroase. Noi, cei de la magazinul online Degrets, vă vom ajuta în fiecare etapă a achiziției – de la alegerea unui model până la livrare, pentru a crea un interior unic, luxos.

✅ Tapetele decorative în relief au un scop anume ❓


Panourile 3D sunt o soluție universală cu o aplicație foarte largă în locuințe și nu numai în interior. Pot fi amplasate in orice spatiu de locuit, precum si in spatii deschise precum terase, verande, in jurul usii din fata unei case etc. Deoarece sunt realizate din material ecologic, non-toxic, sunt potrivite și pentru camerele copiilor, iar datorită rezistenței lor totale la umiditate, pot fi folosite pentru acoperirea pereților în bucătării, băi, sol și încăperi umede.

✅ Există o tehnologie specifică pentru instalarea imaginilor de fundal tridimensionale ❓


Tapetele 3D sunt probabil elementul decorativ cel mai ușor de aplicat dintre toate elementele de mobilier. Nu sunt necesare nici abilități speciale, nici instrumente speciale pentru a le plasa. Singurul lucru de care veți avea probabil nevoie este un cuțit pentru model sau o foarfecă potrivită în cazul în care trebuie să tăiați panourile. Apoi vine partea ușoară - baza este curățată și uscată temeinic, după care banda de protecție a fiecărui panou este îndepărtată și se aplică cu o presiune ușoară pe elementul arhitectural corespunzător - perete, despărțitor etc.

✅ Relieful tapetului îngreunează curățarea ❓


Desi au un relief autentic, panourile tridimensionale sunt extrem de usor de curatat. În funcție de gradul de contaminare a acestora, puteți aborda într-un mod diferit - ștergeți praful cu o cârpă ușor umedă, curățați în principal cu un detergent introdus într-un pulverizator prin pulverizare directă, sau spălați complet cu un furtun sau cu dușul portabil.